Διάσημοι ηθοποιοί που έγιναν… σκελετοί για τον ρόλο τους σε ταινία! (Φωτό πριν και μετά)
Fun Lists

Διάσημοι ηθοποιοί που έγιναν… σκελετοί για τον ρόλο τους σε ταινία! (Φωτό πριν και μετά)

Το τελευταίο 'κρούσμα' αποστεωμένου ηθοποιού ο οποίος για τις ανάγκες ενός πρωταγωνιστικού ρόλου αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά είναι ο Matthew McConaughey ο οποίος χρειάστηκε να χάσει 15 ολόκληρα κιλά πίνοντας μόνο υγρά για την ταινία The Dallas Buyer's Club στην οποία υποδύεται έναν ασθενή του Aids.

Όμως, και στο παρελθόν υπήρξαν πολλοί ηθοποιοί που αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο για τις ανάγκες του ρόλου τους. Η Anne Hathaway έχασε και αρκετά κιλά για τις ανάγκες της ταινίας «Les Miserables» και όπως λέγεται τρεφόταν καθημερινά με δύο μήλα και λίγες πρωτεΐνες, ώστε να είναι εντάξει για τον ρόλο της.

Η Mila Kunis για την ταινία Μαύρος Κύκνος έπρεπε να χάσει δέκα κιλά ώστε να είναι μία όμορφη και πολύ λεπτή μπαλαρίνα ενώ για την ίδια ταινία έχασε δέκα κιλά επίσης η Natalie Portman. Ο συγκεκριμένος ρόλος τελικά της χάρισε και το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού το 2011 ανταμείβοντάς την για την προσπάθεια. «Ο [σκηνοθέτης] David [Fincher] δεν μου ζήτησε να χάσω βάρος, ήταν όμως κάτι που ήθελα εγώ γιατί θεωρούσα ότι θα ήταν καλό για το ρόλο μου» είχε πει η Rooney Mara για την απώλεια πολλών κιλών της για την ταινία «The Girl with the Dragon Tattoo» για την οποία χρειάστηκε να κάνει και πολλά piercing αλλά και ψεύτικα τατουάζ στο κορμί της. Μέσα σε εννέα εβδομάδες από τα 107 κιλά που ήταν πήγε στα 80 ο 50 Cent για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «Things Fall Apart» όπου υποδυόταν έναν καρκινοπαθή πρώην παίχτη ράγκμπι.

Πραγματικά για να τον λυπάται ο κόσμος εμφανιζόταν στην ταινία «The Machinist» ο Christian Bale ο οποίος χρειάστηκε να χάσει 32 ολόκληρα κιλά και μάλιστα για να τα καταφέρει, για τέσσερις ολόκληρους μήνες κατανάλωνε την ημέρα μόλις 275 θερμίδες. Σύντομα όμως επανήλθε στα φυσιολογικά αφού για την επόμενη ταινία του πήρε 86 κιλά ενώ για να υποδυθεί τον Batman αμέσως μετά χρειάστηκε να πάρει ακόμα 15 κιλά. Πολλές αυξομειώσεις κιλών είχε στην καριέρα του και ο Tom Hanks ο οποίος χρειάστηκε να πάρει 15 κιλά για την ταινία A League of Their Own όπου υποδυόταν έναν αλκοολικό ενώ για την ταινία Philadelphia όπου υποδυόταν ασθενή του Aids, χρειάστηκε να χάσει περίπου 13 κιλά. Όμως η μεγάλη απώλεια βάρους ήρθε με την ταινία «Ο ναυαγός» όπου χρειάστηκε να χάσει περίπου 25 κιλά. Τέλος, αντίθετα με τους παραπάνω, η Charlize Theron δεν έχασε αλλά πήρε 15 ολόκληρα κιλά ώστε να υποδυθεί μία πόρνη και κατά συρροή δολοφόνο στην ταινία «Το τέρας», ρόλος ο οποίος και της χάρισε Όσκαρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved