Η καριέρα τους στην tv δεν κράτησε πολύ!
Fun Lists

Η καριέρα τους στην tv δεν κράτησε πολύ!

Ξεκίνησαν την καριέρα τους θεαματικά και όλοι πίστεψαν ότι έχουν μέλλον στην τηλεόραση! Το όνειρο όμως δεν κράτησε πολύ! Έτσι, από ανερχόμενα αστέρια, έμειναν στη μνήμη μας ως οι διάττοντες αστέρες που ήρθαν, είδαν και απήλθαν στο «άψε σβήσε» από την μικρή οθόνη!

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη ξεκίνησε από το «3,2,1 Ciao Ant1» αλλά δεν συνέχισε με την tv καθώς ο πατέρας της της άνοιξε το δικό της μαγαζί και έκτοτε απασχολείται εκεί.

Η Μαίρη Μηλιαρέση παρουσίασε με επιτυχία το «Ρουκ Ζουκ» αλλα στη συνέχεια έβαλε στην άκρη της καριέρα της για να γίνει μαμά. Τώρα είναι ιδιοκτήτρια ιταλικού εστιατορίου στου Ψυρρή.

Η Σία Λιαροπούλου επιβίωσε στην τηλεόραση για πολλά χρόνια αν και οι εκπομπές της χαρακτηρίστηκαν trash. Μετά από μια πρόταση για πρωινό στο star (το οποίο όμως δεν είδαμε ποτέ) εξαφανίστηκε από τα media.

Η Κατερίνα Λάσπα ξεκίνησε την καριέρα της στο πρωινό μαγκαζίνο του star και πολλοί πίστεψαν ότι θα ήταν η νέα Ρούλα Κορομηλά. Μετά το πρωινό όμως και την παρουσίαση του «Bar 2», έπεσε για εκείνη «μαύρο» στη μικρή οθόνη.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου πέρασε από πολλές επιτυχημένες εκπομπής, με αποκορύφωμα τον «Πρωινό Καφέ», την κέρδισε όμως η αγάπη της για το ραδιόφωνο και η τηλεόραση πήγε περίπατο.

Η Γιολάντα Διαμαντή ξεκίνησε από τη δημοσιογραφική ομάδα του Ant1. Πέρασε από πολλές εκπομπές αλλά τελικά την κέρδισε το ραδιόφωνο.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, αν και η δική της gossip εκπομπή που είχε αναλάβει πήγαινε πολύ καλά, αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση όταν έμεινε έγκυος. Όταν ήθελε όμως να επιστρέψει τα δεδομένα είχαν αλλάξει, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν ήδη γνωστή στη Σουηδία όταν ανέλαβε την παρουσίαση της Eurovision και το πρωινό του star. Η παρουσιάστρια όμως έφυγε δυσαρεστημένη από τη μαμά πατρίδα με αποτέλεσμα να μην ξαναασχοληθεί με την ελληνική τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved