Σταρς στα όρια της… χρεοκοπίας
Fun Lists

Σταρς στα όρια της… χρεοκοπίας

Γνώρισαν την αποθέωση. Έγιναν διάσημοι, έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνους, κέρδισαν πολλά εκατομμύρια δολάρια ή ευρώ ή λίρες (ανάλογα την χώρα και την καταγωγή του καθενός), ωστόσο παρά την δόξα και την δύναμη που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια, κατάφεραν με τους λάθος χειρισμούς να μεί νουν… ταπί και ψύχραιμοι.

Πόσο εύκολα έρχονται τα χρήματα σε μερικούς ανθρώπους και πόσο εύκολα χάνονται… Μερικά τρανταχτά παραδείγματα ανθρώπων που είναι στα φώτα μεν, στα όρια της χρεοκοπίας δε, είναι τα εξής:

Γκόρντον Ράμσεϊ: Έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009, όταν η παγκόσμια οικονομική ύφεση έπληξε την αυτοκρατορία των είκοσι και πλέον εστιατορίων του.

Πάμελα Aντερσον: Αποφάσισε να ανακαινίσει την έπαυλή της στο Μαλιμπού το 2009, οι εργολάβοι την κατηγόρησαν για οφειλές ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ κέρδισαν και δικαίωμα επίσχεσης επί του ακινήτου.

Νίκολας Κέιτζ: Οφείλει ακόμα 6 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία, έχει πουλήσει τέσσερις πολυτελείς κατοικίες του, ενώ αναγκάστηκε να αποχωριστεί και τους δύο αγαπημένους πύργους του στην Αγγλία και τη Γερμανία.

Λίντσεϊ Λόχαν: Φλερτάρει με τη χρεοκοπία, αφού ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες δολάρια μένοντας επί μήνες στο ξενοδοχείο του Χόλιγουντ «Chateau Marmont», παρά το γεγονός ότι διαθέτει δική της κατοικία πολύ κοντά.

Κόρτνεϊ Λαβ: Κληρονόμησε 570 εκατομμύρια δολάρια από τον συζύγό της Κερτ Κομπέιν των Νιρβάνα, αλλά έφτασε να μην έχει μια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved