Βιασμοί, κακοποίηση, ξυλοδαρμοί: Απίστευτες ιστορίες διάσημων γυναικών
Fun Lists

Βιασμοί, κακοποίηση, ξυλοδαρμοί: Απίστευτες ιστορίες διάσημων γυναικών

Μια ευτυχισμένη και ονειρεμένη ζωή. Αυτό πιστεύουν όλοι ότι ζουν οι διάσημες star όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πολλές φορές όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Όταν τα φώτα σβήνουν, τότε όλα… αλλάζουν και για κάποιες γυναίκες, η ζωή τους γίνεται από παράδεισος, μια… κόλαση. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα διάσημων γυναικών που έχουν βγει δημόσια και έχουν παραδεχτεί τον Γολγοθά τους και τις τραυματικές τους εμπειρίες.

Ας ξεκινήσουμε από την Ελλάδα. Η Μαίρη Λίντα είχε αποκαλύψει με δηλώσεις της πως δεχόταν επί χρόνια σωματική και ψυχολογική βία από τον δεύτερο σύζυγό της. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Πάτησε στα πόδια της και ξέφυγε από τον εφιάλτη. Μια ακόμα κυρία του ελληνικού τραγουδιού σόκαρε όταν δήλωνε πως: «Έχουν σηκώσει χέρι πάνω μου». Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση. Έχει πει ανοιχτά πως έχει κακοποιηθεί από συντρόφους της πάνω από μια φορά.

Τέλος η Μαρία Μενούνος, βγήκε και είπε δημόσια πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό της. Πήγε να την εξετάσει και εκείνος άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά της όργανα!

Πάμε τώρα και στο εξωτερικό:

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αιματοβαμμένο πρόσωπο της Ριάνα; Ήταν το 2009 όταν πάνω σε έναν καυγά με τον τότε σύντροφό της, Κρις Μπράουν, εκείνος άρχισε να την χτυπά άσχημα. Ακολούθησα καταγγελίες στην αστυνομία, εισαγωγή σε νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό μεγάλα ψυχολογικά τραύματα της τραγουδίστριας.

Η Χάλι Μπέρι είναι μια ακόμα star του Χόλυγουντ η οποία έχει δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό από σύντροφό της. Τόσο άγριο που από το ξύλο έχασε το 80% της ακοής της στο ένα της αυτί. Είχε βιώσει κιόλας από μικρή την ενδοοικογενειακή βία αφού ο πατέρας της χτυπούσε την μητέρα της.

Μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να μην το παραδέχτηκε ποτέ δημόσια, όμως φήμες την θέλουν να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πρώην σύντροφό της, Τζέισον Τράλικ, όταν τον κατηγόρησε ότι την απάτησε με μια έφηβη όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Η Τουλίσα Κοντοσταύλος πέρασε την χειρότερη νύχτα της ζωή της όταν στα 16 της μόλις χρόνια, ένας φίλος της την βίασε. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν σε ένα κλαμπ που είχε πάει με την παρέα της. Κάποια στιγμή εκείνη λιποθύμησε και όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι κάποιο αγόρι από την παρέα της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της και την είχε βιάσει.

Η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, Πάτι Μαλέτ, άφησε άφωνο το κοινό όταν αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 4 της χρόνια και αυτή δεν ήταν η μόνη φορά. Την πρώτη φορά την κακοποίησε ο άντρας που είχε προσλάβει η μαμά της για να την προσέχει και την δεύτερη ο παππούς μιας φίλης της. Όλα αυτά την οδήγησαν στα ναρκωτικά και το ποτό.

Η Βανέσα Γουίλιαμς κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια οικογενειακή της φίλη σε ηλικία μόλις 10 ετών. «Μου είπε να ξαπλώσω πάνω στο χαλί στο δωμάτιό μου. Ήμουν μπερδεμένη. Θα παίζαμε κάποιο παιχνίδι; Καθώς προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει, η Σούζαν μου τράβηξε κάτω το παντελόνι από τις πιτζάμες μου. «Τι κάνεις;» την ρώτησα με ανησυχία. «Μην αγχώνεσαι. Θα αισθανθείς πολύ ωραία» μου απάντησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved