Συλλεκτικό: Οι καλύτερες ατάκες που ακούσαμε από διάσημους το 2012
Fun Lists

Συλλεκτικό: Οι καλύτερες ατάκες που ακούσαμε από διάσημους το 2012

Όταν οι διάσημοι ανοίγουν το στόμα τους... γράφουν ιστορία! Και τι δεν άκουσαν τα αυτάκια μας τη χρονιά που μας αποχαιρετά από τους επώνυμους της διεθνούς showbiz!

Τι για πέη, τι για οπίσθια μίλησαν.. τώρα εμείς δηλαδή τι πρέπει να πούμε; Ότι έκαναν συζητήσεις του... ή του...;

Με εσάς όμως θα είμαστε πολύ διακριτικοί! Θα σας παρουσιάσουμε τις ατάκες μια μια για να μπείτε στο mood και να σας έρθει σιγά σιγά το σοκ!

«Δεν θέλω να είμαι πια η κακιά μάγισσα» δήλωσε η νικήτρια των Grammy Adele και ορκίστηκε στη Vogue να μη γράψει άλλο τραγούδι χωρισμού... Για να δούμε...

«Όπως είπα και στη μακιγιέζ μου, χρειαζόμουν λίγη πούδρα»! Με αυτά τα λόγια σχολίασε η Kim Kardashian την επίθεση με αλεύρι που δέχτηκε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αρώματος της.

«Φαινόμαστε πολύ διαφορετικοί, μεγαλώσαμε... Ξέρεις, αυτός είναι πιο χοντρός και εγώ πιο αδύνατη. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε η... μελιστάλαχτη Kate Winslet θέλοντας να κάνει πλάκα στον Leonardo Di Caprio, στην πρεμιέρα της 3D έκδοσης της ταινίας. Not funny!

«Το πέος σου ήταν μια αποκάλυψη! Είμαι διαθέσιμη να συνεργαστώ μαζί του ανά πάσα στιγμή»! Τάδε έφη Charlize Theron για τον πρωταγωνιστή του Shame, Michael Fassbender... πιο συγκεκριμένα για ένα μέρος του κορμιού του!

«Είναι λίγο τρομακτικό να έχει καταφέρει να γίνεις παγκοσμίως γνωστή πριν κλείσεις τα 30, εξαιτίας της αδερφής σου, του γαμπρού σου και των οπίσθιών σου»! έγραψε στο βιβλίο της η Pippa Middleton. «Και είναι επίσης τρομακτικό να συνεχίζεις να εναποθέτεις την αναγνωρισίμότητά σου μόνο εκεί...» θα συμπληρώσουμε εμείς.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι λίγο gay. Όλοι είναι λίγο gay»! - Πάντα ενθουσιώδης η -μικρή σε ηλικία και μεγάλη σε φήμη- πρωταγωνίστρια του reality «Here Comes Honey Boo Boo», Honey Boo Boo!

«Γιατί εγώ μπήκα στη φυλακή και η star του Nickelodeon δεν έχει τιμωρηθεί μέχρι σήμερα» έγραψε το πρώην αστέρι της Disney στο twitter Lindsay Lohan για την Amanda Bynes και τα πολλά μπερδέματα που είχε με την αστυνομία.

«Τον αγαπώ! Τον αγαπώ! Λυπάμαι τόσο πολύ»! Μόνο την.. ωδή του απατημένου δεν έψαλε η Kristen Stewart στον Robert Pattinson προκειμένου να την συγχωρήσει που του τα φόρεσε και να γυρίσει πίσω... Τελικά γύρισε... Α ρε Robert, εύκολα έπεσες αγόρι μου!

«Όλη αυτή η κόντρα χρονολογείται από όταν μεγαλώναμε μαζί στην Κένυα»! Ο Barack Obama αστειεύεται για τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον Donald Trumb στην εκπομπή του Jay Leno. Προεδρικός αστεϊσμός....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved