Η σοκαριστική είδηση της αυτοκτονίας Έλληνα ηθοποιού, οι δύσκολες ώρες του Γ. Σκιαδαρέση και η αποκάλυψη της ηλικίας της Γερμανού!
Fun Lists

Η σοκαριστική είδηση της αυτοκτονίας Έλληνα ηθοποιού, οι δύσκολες ώρες του Γ. Σκιαδαρέση και η αποκάλυψη της ηλικίας της Γερμανού!

Η εβδομάδα που πέρασε, η πρώτη του νέου χρόνου, δυστυχώς δεν ήταν γεμάτη μόνο καλές ειδήσεις.

Η είδηση της αυτοκτονίας του Δημήτρη Βογιατζή, ενός νέου ανθρώπου και ταλαντούχου ηθοποιού, δεν θα μπορούσε παρά να βυθίσει στη θλίψη τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο. Η Κατερίνα Ζαρίφη πάντως, με τον δικό της τρόπο θέλησε να χαρίσει για ακόμα μία φορά γέλιο στους 101.499 φίλους της στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία που ανέβασε και φυσικά τα κατάφερε μία χαρά. Ένα ακόμα θέμα που έδειξε να σας απασχόλησε περισσότερο από πολλά άλλα, το οποίο μάλιστα αναδείξατε τρίτο στη σειρά των σημαντικών θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε, ήταν η επεισοδιακή Πρωτοχρονιά πασίγνωστου ποδοσφαιριστή ο οποίος χαστούκισε τη γυναίκα του και την χώρισε! Δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ, ο όποιος κατά τη διάρκεια του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, χαστούκισε την αγαπημένη του, τόσο δυνατά που εκείνη έπεσε στο πάτωμα! Στην τέταρτη θέση των τοπ θεμάτων της εβδομάδας όπως εσείς τα αναδείξατε είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι δύσκολες ώρες που πέρασε αυτές τις γιορτινές μέρες ο ηθοποιός καθώς η απώλεια ενός πολύ δικού του ανθρώπου, τον βύθισε στην απόλυτη θλίψη και το πένθος. Τέλος, στην πέμπτη θέση των κορυφαίων θεμάτων σε χτυπήματα, ήταν η Ναταλία Γερμανού η οποία τόλμησε να αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της την πραγματική της ηλικία.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved