Οι celebrities σχολιάζουν την διαφήμιση της Στανίση
Fun Lists

Οι celebrities σχολιάζουν την διαφήμιση της Στανίση

Η Κατερίνα Στανίση πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτάκι μεγάλης εταιρίας και ήδη με την παρουσία της σε αυτό, έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της και να κάνει τους συναδέλφους της και όχι μόνο να σχολιάσουν τις επιλογές της.

Η ίδια δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και πως είναι πολύ περήφανη για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο Αλέξης Γεωργούλης σχολίασε στο Πρώτο Θέμα: «Όλες οι διαφημίσεις του Jumboέχουν κόνσεπτ ανάλογης αισθητικής και λογικής. Την διαφήμιση της Στανίση την βρίσκω αστεία και γελάω πολύ. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.»

Η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Μου αρέσει πολύ, απλώς το πρόβλημα είναι ότι η Στανίση πάει ετεροχρονισμένα τις λαμπάδες στα παιδιά και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα. Έχει πλάκα, είναι κάτι διαφορετικό και γελάω.»

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Είναι αριστούργημα και έχει αισθητική τσόντας. Αντικατοπτρίζει τα γούστα και την αισθητική του ελληνικού λαού. Είμαστε η χώρα του σπληνάντερου. Βέβαια λόγω της οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκομαι σήμερα μπορεί να το έκανα και εγώ.»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε σε σχετική ερώτηση πως: «Πιστεύω ότι είναι παρόμοιο με αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν με την Έφη Θώδη. Δεν μου άρεσε, αλλά δικαιολογείται γιατί λόγω οικονομικής κρίσης πολλοί κάνουν τα πάντα. Μπορεί να έκανα μια ανάλογη διαφήμιση αν είχε χιούμορ και πλάκα. Αλλά η διαφήμιση αυτή είναι σύγχυση της παράδοσης και του trash».

Η Φανή Χαλκιά είπε: «Το όλο κόνσεπτ στερείται αισθητικής, αλλά όπως και να έχει εμείς αγαπάμε Κατερίνα Στανίση!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved