Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της showbiz!
Fun Lists

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της showbiz!

Είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω νοοτροπίας, πολλά διάσημα ζευγάρια δεν τα έλεγες και... ταιριαστά. Πάρτε για παράδειγμα τον Tom Cruise και την Cher.

Είτε λόγω διαφοράς ηλικίας, είτε λόγω νοοτροπίας, θεωρούνται από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ! Πάντως οι δυο τους είχαν μοναδική ερωτική χημεία καθώς η διάσημη τραγουδίστρια, όταν είχε ερωτηθεί για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της με τον οποίο ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του '80, είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι υπέροχος τύπος και πολύ ερωτεύσιμος».
Πολύ καιρό πριν ο Justin Timberlake παντρευτεί την Jessica Biel και επίσης πολύ πριν η Fergie υποδεχτεί το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Josh Duhamel, οι δυο τους έβγαιναν ως ζευγάρι. «Ήταν 16 και ήμουν 23» είχε πει η Fergie σε μία έκρηξη ειλικρίνειας και συνέχισε: «Ήταν λίγο πριν τα βρει με την Britney Spears».
Ένα από τα επίσης πολύ αταίριαστα ζευγάρια ήταν επίσης η Brooke Shields και ο αξέχαστος Michael Jackson οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι το 1984. Εκείνος είχε αναφέρει το ειδύλλιό τους στην αυτοβιογραφία του το 1988 όμως εκείνη δεν παραδέχτηκε ποτέ πως ήταν εραστές αλλά μόνο πολύ καλοί φίλοι. «Μεγαλώσαμε μαζί» είχε πει η διάσημη ηθοποιός.
Κατά δεκαεπτά χρόνια μικρότερη είναι η Mary-Kate Olsen από τον σύντροφό της Olivier Sarkozy ο οποίος έχει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό του. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μαζί το 2012 και λέγεται ότι εκείνος της έκανε ήδη πρόταση γάμου, χωρίς όμως να ξέρει κανείς την απάντησή της.
Κατά 60 χρόνια μικρότερη είναι η σύζυγος του άρχοντα του Playboy Hugh Hefner, η Crystal Harris με την οποία παντρεύτηκε στην έπαυλη των... οργίων όπως χαρακτηρίζουν τη οικεία του επιχειρηματία, το 2012. Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια όταν αρραβωνιάστηκε και λίγο καιρό μετά χώρισε καθώς εκείνη ήθελε να μείνει μακριά από τον σύντροφό της για να σκεφτεί τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής ώστε να είναι σίγουρη ότι ήθελε να παντρευτεί τον Hugh. Και τελικά γύρισε μετά... Βαΐων και κλάδων και παντρεύτηκαν.
Παρόλο που είναι και οι δύο όμορφοι, δεν ταίριαξαν ποτέ γι' αυτό και ο γάμος τους ήταν σύντομος. Ο λόγος για την CindyCrawford και τον Richard Gere. Είχαν διαφορά ηλικίας 17 χρόνια και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 25 και εκείνος 42. «Είναι ένας πολύ έξυπνος, τύπος, πολύ ενδιαφέρων και έμαθα πολλά για τον κόσμο» είχε πει σε συνέντευξή της στην Oprahτο άλλοτε τοπ μόντελ, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν νωρίς.
Παρ' όλο που πλέον όταν συναντιούνται χαίρονται ιδιαίτερα ο ένας με τον άλλον, όταν ήταν μαζί γινόταν ο... χαμός. Ο λόγος για την Madonna και τον Sean Penn οι οποίοι είχαν γνωριστεί στα πλατό των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ Material Girl το 1985 και παντρεύτηκαν μερικούς μήνες αργότερα. «Θα είναι για πάντα η αγάπη της ζωής της. Παρέμειναν καλοί φίλοι όμως όταν είχαν εμπλακεί ερωτικά ο ένας με τον άλλον ήταν φωτιά με φωτιά. Εκείνη μπορεί να είναι μόνο με έναν άντρα που μπορεί να χειραγωγήσει» έχει δηλώσει δημόσια στενός κοινός τους φίλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved