Το μήνυμα της Φουρέιρα για το γκολ Σαμαρά, η αποκάλυψη για την ασθένεια της Αλίκης και ο εκνευρισμός της Ελένης για τον παπαράτσι!
Fun Lists

Το μήνυμα της Φουρέιρα για το γκολ Σαμαρά, η αποκάλυψη για την ασθένεια της Αλίκης και ο εκνευρισμός της Ελένης για τον παπαράτσι!

Πολλά τα θέματα και αυτή την εβδομάδα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας, όπως αποδείχτηκε από τα «χτυπήματά» σας ήρθε η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά το γκολ του αγαπημένου της Γιώργου Σαμαρά στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού που οδήγησε την ελληνική ομάδα ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δεύτερο θέμα που σας άρεσε ήταν η αποκάλυψη σοκ πολύ γνωστού δημοσιογράφου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο οποίος υποστήριξε: «Ο Βολανάκης τη διέσυρε στην Επίδαυρο. Από τη στεναχώρια της έβγαλε καρκίνο». Στην τρίτη θέση ήταν μία 54χρονη που... μας τρέλανε με το σέξι κορμί της ενώ στην τέταρτη θέση των θεμάτων που πήραν τα πιο πολλά «κλικ» από εσάς ήταν το δημόσιο ξέσπασμα μέσω social media της Ελένης Μενεγάκη για τον παπαράτσι που τράβηξε εκείνη και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο φωτογραφίες στον προσωπικό τους παράδεισο, τα Άχλα της Άνδρου. Τέλος, την πεντάδα των τοπ θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε έκλεισε το... νεσεσέρ της Κατερίνας Καινούργιου όταν το άνοιξε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved