Μαραθώνιος 2014: Ξένοι σταρ που έχουν γίνει μαραθωνοδρόμοι
Fun Lists

Μαραθώνιος 2014: Ξένοι σταρ που έχουν γίνει μαραθωνοδρόμοι

Ποιος είπε ότι ο μαραθώνιος είναι μόνο... ελληνική υπόθεση για τους απανταχού celebrities;

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι μαραθώνιοι διοργανώνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε αυτούς λαμβάνουν μέρος πολλοί διάσημοι από την τηλεόραση, την υποκριτική και το τραγούδι προκειμένου και εκείνοι να προσφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο ηθοποιός Ryan Reynolds είχε τρέξει το 2008 στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και όταν έφτασε στον τερματισμό είπε ενθουσιασμένος: «Τελείωσα τον αγώνα τριάντα λεπτά νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζα».

Στον ίδιο μαραθώνιο, έναν χρόνο πριν είχε τρέξει ο διάσημος ποδηλάτης Lance Armstrong ο οποίος είχε τρέξει και το 2006 στον ίδιο αγώνα. Ο πρώην πλανητάρχης George W. Bush είχε τρέξει το 1993 στον Μαραθώνιο του Χιούστον και είπε για αυτή την εμπειρία του: «Ήταν μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου».
Ο κωμικός ηθοποιός Will Ferrell είχε τρέξει στον Μαραθώνιο της Βοστόνη το 2003 ενώ η πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Sarah Palin είχε προπονηθεί σκληρά για να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο του Humpyστο Anchorage το 2005. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζήσει κάτι τόσο τρελό όσο αυτό» είπε ο τραγουδιστής Sean "P.Diddy" Combs όταν έφτασε στον τερματισμό του Μαραθωνίου στη Νέα Υόρκη το 2003. Έκπληξη προκαλεί η συμμετοχή της Oprah Winfrey στον Μαραθώνιο Marine Corps το 1994 όπου έτρεξε για καλό σκοπό. Στον ίδιο μαραθώνιο είχε τρέξει το 1997 και ο πρώην Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Al Gore. Η KatieHolmes έτρεξε με χαρά στον μαραθώνιο του 2007 στη Νέα Υόρκη και μάλιστα μετά τον αγώνα, έβγαλε τα αθλητικά της παπούτσια, φόρεσε ψηλοτάκουνα και έφυγε για την πρεμιέρα της τότε νέας ταινίας του πρώην συζύγου της Tom Cruise. Τέλος, η Pamela Anderson φόρεσε πέρυσι τα αθλητικά της παπούτσια και τα απαραίτητα ρούχα και έτρεξε στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για φιλανθρωπικό σκοπό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved