Οι χρυσοί γάμοι του Χόλιγουντ για το 2015!
Fun Lists

Οι χρυσοί γάμοι του Χόλιγουντ για το 2015!

Το 2015 φάγαμε πολλά κουφέτα και στο Χόλιγουντ! Μερικοί από τους πιο λαμπερούς σταρ φόρεσαν νυφικό ή γαμπριάτικο κουστούμι και αντάλλαξαν με τους συντρόφους τους όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Ας δούμε τους κυριότερους γάμους των εκπροσώπων της Μέκκας του κινηματογράφου...

Jennifer Aniston και Justin Theroux
Η Ελληνοαμερικανίδα σταρ και ο αρραβωνιαστικός της παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου του 2015 στο σπίτι τους στο Bel Air σε μία μυστική τελετή που οι ίδιοι οι μελλόνυμφοι είχαν διαδώσει ως πάρτι γενεθλίων για τον Justin. Καλεσμένοι ήταν μόλις εβδομήντα άτομα, ανάμεσά τους οι Howard Stern, Jason Bateman, Lisa Kudrow, Chelsea Handler, John Krasinski, Emily Blunt, Ellen DeGeneres και πολλοί άλλοι.

Ashton Kutcher και Mila Kunis
Ανήμερα της μεγάλης αμερικανικής γιορτής της 4ης Ιουλίου παντρεύτηκε το ζευγάρι το οποίο είχε αφήσει να κυκλοφορούν φήμες ότι είχε παντρευτεί πολύ πριν φέρει στον κόσμο την κόρη του. Το ζευγάρι όμως την... έσκασε στους πάντες, κάνοντας τον γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα εκείνη την ημέρα.

Vanessa Williams και Jim Skrip
Το... τρίτο στεφάνι φόρεσε η Vanessa Williams με τον επί χρόνια σύντροφό της ανήμερα της 4ης Ιουλίου.

Billy Joel και Alexis Roderick
Ο διάσημος μουσικός παντρεύτηκε επίσης κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του στο Long Island επιλέγοντας επίσης την 4η Ιουλίου.

Geri Halliwell και Christian Horner
Η πρώην Spice Girl παντρεύτηκε το αφεντικό της Formula 1 στις 15 Μαΐου.

Tina Knowles και Richard Lawson
Η μητέρα της Beyonce και της Solange Knowles' είχε στον γάμο της τις ομορφότερες παράνυμφες όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Richard Lawson τον περασμένο Απρίλιο.

Johnny Depp και Amber Heard

Το ζευγάρι παντρέυτηκε δύο φορές, μία στις αρχές Φεβρουαρίου, σε μία σεμνή τελετή στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού στο Δυτικό Χόλιγουντ, και λίγες μέρες μετά σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες που επίσης ανήκει στον σταρ.

Cameron Diaz και Benji Madden
Στις 5 Ιανουαρίου η αιώνια... εργένισσα Cameron παντρεύτηκε τον μουσικό του συγκροτήματος Good Charlotte σε μία λιτή και σε κλειστό κύκλο τελετή στο σπίτι της στο Beverly Hills.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved