Ανασκόπηση 2015: Ποιοι έρωτες άνθισαν μέσα στη χρονιά (φωτό)
Fun Lists

Ανασκόπηση 2015: Ποιοι έρωτες άνθισαν μέσα στη χρονιά (φωτό)

Ο Θεός Έρωτας ήταν γενναιόδωρος το 2015 και «χτύπησε» τις καρδιές πολλών επώνυμων από όλους τους χώρους. Ας δούμε λοιπόν ποιοι ηθοποιοί, τραγουδιστές ή απλά κοσιμούς που... τη δάγκωσαν τη λαμαρίνα για τα καλά...

Η Εύη Φραγκάκη ερωτεύτηκε πριν από λίγους μήνες τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχάτ και δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ σε έξοδό τους πριν από λίγες εβδομάδες, να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές που αποδείκνυαν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να ξυπνάει νωρίς για να μας πει «Καλημερούδια» και να είναι πολυάσχολη μαμά, όμως δεν ξεχνά και τον... έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού Αλέξανδρου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από μερικούς μήνες και αμέσως αισθάνθηκαν ότι η γνωριμία αυτή θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο. Τους τελευταίους πέντε μήνες η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονα - industrial designer Άλεξ Φραντζολίνι. Ο συνομήλικός της Άλεξ έχει αναλάβει τη θέση του art director στην εταιρεία επίπλων Δελούδης και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Ένα ακόμα νέο ζευγάρι μέσα στο 2015 ήταν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης. Είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και παρόλα αυτά δεν είχαν δώσει... «τροφή» στους παπαράτσι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδό του σε μπαρ της Λευκωσίας πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Γιάννης Ποιμενίδης έχει μετακομίσει στην Κύπρο καθώς συμμετέχει στη σειρά «Καταιγίδα» του ΣΙΓΜΑ.

Ένας άλλος νέος έρωτας που άνθισε μέσα στο 2015 και συνεχίζει ακάθεκτος είναι και αυτός που γεννήθηκε στις αρχές του χρόνου ανάμεσα στον Μιχάλη Μουρούτσο και τη Λάουρα Νάργιες. Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του θέλησε να διατηρήσει τον δεσμό του κρυφό, όμως παπαράτσι φωτογραφίες πρόδωσαν το γλυκό μυστικό τους πριν από μερικούς μήνες.

Μια δυνατή φιλία μετατράπηκε μέσα στο 2015 σε έρωτα... και μετά τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί το καλοκαίρι, την είδαμε ξανά πρόσφατα σε τρυφερά τετ α τετ με τον σύντροφό της. Ο λόγος για την... Εβελίνα Παπούλια και τον νέο σύντροφό της Σταύρο, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, ήταν φίλοι και τώρα η σχέση τους άλλαξε και μετατράπηκε σε ερωτική...

Τελευταίος έρωτας του Χρήστου Ψωμόπουλου ήταν η Παυλίνα Βουλγαράκη, αλλά, όπως έδειξε τελικά, δεν ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και ο καθένας προχώρησε τη ζωή του! Ο επιχειρηματίας εθεάθη πρόσφατα σε θέατρο μαζί με νέα συνοδό, το όνομα της οποίας είναι Αρετή Μάγγου! Η όμορφη Αρετή κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστή ως η... σωσίας της Παπαρίζου, αφού και οι δυο γυναίκες έχουν αρκετές ομοιότητες σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική τους εμφάνιση....

Η Demy έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και μετά τον χωρισμό της με τον Άκη Πετρετζίκη είναι ξανά ερωτευμένη με τον ηθοποιό Ντένη Μακρή που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο «Ταμάμ». Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και ο νεαρός ηθοποιός ήταν αρκετά διαχυτικός με την Demy. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό και η φιλία τους σύμφωνα με όσα ακούγονται εξελίχθηκε σιγά σιγά σε έρωτα.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος χαμογελά ξανά αφού είναι και πάλι ερωτευμένος. Η κοπέλα που τον συνόδευσε σε πρόσφατη έξοδό του στο Vox ονομάζεται Βιολέτα Ταγκάλου και εκτός από συνεργάτιδα στο νέο του ξεκίνημα είναι και η νέα σύντροφός του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρήκε τον έρωτα στα μάτια της χορογράφου– ηθοποιού, Αναστασίας Δρακά! Αυτό το διάστημα κάνει εμφανίσεις με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα και πού τη χάνεις την Αναστασία του πού τη βρίσκεις, εκεί θα τη δεις!

Ερωτευμένη ξανά δηλώνει στους δικούς της ανθρώπους η Στέλλα Καλλή η οποία εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη. Η τραγουδίστρια μπορεί ακόμα να μην έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση της, ωστόσο όποιος τη συναντά από κοντά διαπιστώνει ότι κάτι όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της.

Τις πρώτες εικόνες του Κώστα Καραφώτη με τη νέα του αγαπημένη, τη συνάδελφό του Άννα Δινέρη, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Το ζευγάρι, που μετράει σχεδόν δύο μήνες μαζί, απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε βραδινή του έξοδο στο bar-restaurant Baraonda στους Αμπελόκηπους, όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο Κώστας και η Άννα, η οποία είναι μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, γνωρίστηκαν όταν ξεκίνησαν να συνεργάζονται στο νυχτερινό κέντρο Romeo+ της Πάτρας.

Πρόσφατα χωρισμένοι και οι δύο, έσμιξαν τις μοναξιές τους και ένα tattoo «πρόδωσε» τον έρωτά τους! Δεν είναι άλλοι από τον Δημήτρη Κοργιαλά, πρώην σύζυγο της Ευρυδίκης και την Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγο του Μπάμπη Στόκα οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η Σοφία Μαντούβαλου μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μαρακάκη, είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο τυχερός είναι ένας πάμπλουτος Λιβανέζος επιχειρηματίας με τον οποίο η νεαρή καλλονή δείχνει να είναι ενθουσιασμένη. Οι δυο τους απόλαυσαν το καλοκαίρι που πέρασε διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα, σε 50μετρο mega yacht. Εκείνος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα νότια προάστια της Αθήνας και δείχνει να κάνει ευτυχισμένη την Σοφία.

Το 2015 ήταν μία καλή χρονιά και για τη Μαριάντα Πιερίδη η οποία ξαναερωτεύτηκε. Μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νέστορα Φωτιάδη, βρήκε νέο έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού σεφ ∆ηµήτρη Κατριβέση.

Είναι μαζί και ερωτευμένοι και το επιβεβαίωσαν τον περασμένο Απρίλιο με μια τρυφερή τους φωτογραφία! Ο λόγος για τον Μάνο Σόβολο επιχειρηματία στο χώρο της αρτοποιίας και την τραγουδίστρια Ζενίλντα! Η ίδια Ζενίλντα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που την απεικονίζει να φιλά τρυφερά στο μάγουλο τον αγαπημένο της!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι πλέον με τη Φωτεινή Ψυχίδου αλλά ούτε η Ευρυδίκη είναι πλέον μόνη της. Η τραγουδίστρια βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη. Μαζί πήγαν στο πάρτι γενεθλίων της Δέσποινας Ολυμπίου τον περασμένο Οκτώβρη και αποκαλύφθηκε ο έρωτάς τους.

Μία βόλτα του Ησαϊα Ματιάμπα με τη νέα του σύντροφο στην Πλάκα κατέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο ο φωτογραφικός φακός! Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο τραγουδιστής και νικητής του Dancing with the stars IV απαθανατίζεται με συνοδό στο πλευρό του, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία ωστόσο δεν είχαν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί. Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η μελαχρινή σύντροφός του εντοπίστηκαν –πιασμένοι χέρι χέρι– στα Αναφιώτικα στην Πλάκα, όπου βρέθηκαν για καφέ με ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι.

Ο Ευθύμης Ζησάκης διανύει μια καλή περίοδο στη ζωή του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Μετά τον χωρισμό του από την Χριστιάνα Καρασαρλή ο ζεν πρεμιέ είναι ερωτευμένος ξανά. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον περασμένο Οκτώβριο τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο να επιστρέφει από Θεσσαλονίκη μαζί με μια μελαχρινή καλλονή που ακούει στο όνομα, Φωτεινή Κόκαρη και είναι μοντέλο.

Τρελά ερωτευμένη φαίνεται να είναι και η Τζένη Μπαλατσινού η οποία απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ τον περασμένο Αύγουστο. Πρόκειται για τον 35χρονο επιχειρηματία, Ανδρέα Παππά με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την οικογενειάκή επιχείρηση, την Θερμοπλαστική Καβάλας. Οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί από τότε και άλλες φορές και όπως λένε άνθρωποι που τους συναναστρέφονται, είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος τόσο για τη Μαίρη Συνατσάκη όσο και για τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, που γνωρίστηκαν στα τέλη του χειμώνα μέσα από κοινή θεατρική παρέα. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι μετά από μια κουραστική ημέρα επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με τον δικηγόρο, Δημοσθένη Πέππα τον περασμένο Απρίλιο και όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά από τότε για το ζευγάρι. Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved