Ανασκόπηση: Τα γεννητούρια του 2015 στην ελληνική showbiz!
Fun Lists

Ανασκόπηση: Τα γεννητούρια του 2015 στην ελληνική showbiz!

Το 2015 έφερε μαζί του και... πολλούς πελαργούς για τα σπίτια των επωνύμων οι οποίοι υποδέχτηκαν τρισευτυχισμένοι τα μωράκια τους! Ας δούμε τους νέους γονείς της χρονιάς!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στις 18 Νοεμβρίου έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, αφού η αγαπημένη του Μαριέττα Ντάνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.620 γραμμαρίων κάνοντας το ζευγάρι να πετάει στα σύννεφα από ευτυχία.

Μπαμπάς έγινε για τρίτη φορά.στις 3 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος σε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.730 γραμμάρια. Ο τραγουδιστής στα 62 του χρόνια απέκτησε μια κορούλα από την 34χρονη σύζυγό του Σπυριδούλα ενώ έχει ήδη δυο γιους από τους δυο προηγούμενους γάμους του, οι οποίοι ασχολούνται με την μουσική

Ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του είχαν αποκτήσει τον πρώτο τους γιο με τεχνητή γονιμοποίηση και τότε είχαν γονιμοποιηθεί τρία ωάρια από τα οποία επέλεξαν το ένα και τα άλλα δύο τα είχαν καταψύξει. Όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους έκαναν εμφύτευση αυτών των δύο και στις 26 Ιουλίου, η σύζυγος του έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Στα τέλη του περασμένου Απριλίου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κορρές και η σύζυγός του, Ευγενία Γκιζέλη έγιναν γονείς ενός γλυκύτατου κοριτσιού. Το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς να γεννηθεί η μικρούλα και τώρα δεν φεύγουν λεπτό από δίπλα της. Τόσο το μοντέλο όσο και ο επιχειρηματίας δεν σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες με το «αγγελούδι» τους!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, ο Αντώνης Ρέμοςκαι η Υβόννη Μπόσνιακ υποδέχτηκαν την κόρη τους που σκόρπισε ανέλπιστη χαρά στις ζωές τους. Το ζευγάρι έζησε το θαύμα της ζωής με πολλή χαρά και από τότε τα πάντα κινούνται γύρω από τη μικρή Έλενα που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,750 γρ, έφερε στον κόσμο λίγα λεπτά πριν από τις 22,00 το βράδυ της 29ης Μαρτίου η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα εκείνης της ημέρας όταν η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε την είσοδο του μαιευτηρίου Ιασώ, έχοντας προφανώς προγραμματισμένο ραντεβού για να γεννήσει. Η Ελένη ήταν πολύ ήρεμη και ευδιάθετη και περίμενε πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο ο οποίος δεν ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού καθώς επρόκειτο για καισαρική, όμως περίμενε με αγωνία απ' έξω για να μάθει ότι όλα είχαν πάει καλά με τις δύο γυναίκες της ζωής του με τη μικρή να βαφτίζεται τελικά Μαρίνα.

Στις 30 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι, που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story! H Αννέτ μετά από 18 ώρες τοκετού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που ζύγιζε 3.230 γραμμάρια και είχε ύψος 53,5 εκατοστά. Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook το ευχάριστο γεγονός. Το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι Maximus Gregory Olivera.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη απέκτησαν δίδυμα νωρίς το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου. Η φωτογράφος γέννησε με καισαρική ένα αγοράκι βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων και ένα κοριτσάκι βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων. Η χαρμόσυνη είδηση μόλις έγινε γνωστή το δωμάτιο της Ρούλας Ρέβη γέμισε με λουλούδια και δώρα στο μαιευτήριο.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου, όπως είχε αναφέρει πρόσωπο από το συγγενικό τους περιβάλλον θα γεννούσε έως και τις 15 Αυγούστου. Τελικά η Βανέσσα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και κανείς δεν το πήρε είδηση!
Στιγμές μοναδικής ευτυχίας ζουν από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Ιωάννης Παπαζήσης και η τραγουδίστρια σύντροφός του, που έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο γιος του ζευγαριού, συνολικού βάρους 3.120 γραμμαρίων, γεννήθηκε με καισαρική τομή το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου στο μαιευτήριο Λητώ. Μητέρα και γιος πήραν εξιτήριο την Πέμπτη. «Ο μικρός έχει καστανά μαλλιά και είναι ίδιος ο μπαμπάς του» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στις 3 Αυγούστου στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης είναι τρισευτυχισμένοι μιας και κρατούν από εκείνη την ημέρα στην αγκαλιά τους το τέταρτο παιδί τους, αλλά το πρώτο κοριτσάκι.

Στις 17 Σεπτεμβρίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 2 κιλών και 800 γραμμαρίων η εκρηκτική Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η Ζέτα γέννησε φυσιολογικά και μέσα από το μαιευτήριο έγραψε ένα τρυφερό και συνάμα συγκινητικό μήνυμα: «〰17/09/2015〰 Η γιορτή της αγάπης , της σοφίας , της πίστης και της ελπίδας... Αυτή τη μέρα διαλλεξε ο Θεός να νιώΣω την απόλυτη ευγνωμοσύνη, την τιμή, την ανυπέρβλητη και την ανιδιοτελή αγαπη, το συναίσθημα που μου χάρισε υπενθυμίζοντας την ανώτερη φύση μας !! Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτη την ευλογία.., κ τον ερχομό του άγγελού μας".

Η Βίκυ Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το μεσημέρι της 25ης Μαΐου. Ο γιατρός της αποκάλυψε ότι πήγε για μία απλή εξέταση αλλά η μικρή ήθελε να βγει και δε της «χάλασαν χατίρι». Η Καγιά γέννησε με καισαρική και πήρε μόνο έξι κιλά. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε μετά τον τοκετό ήταν να φάει! Ο Ηλίας Κρασσάς ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Μάλιστα, τη στιγμή που μίλαγε ο γυναικολόγος της η Βίκυ Καγιά θήλαζε την Bianca της, αφού αυτό το όνομα θα της δώσουν! Σε ποιον μοιάζει η Bianca; Ο μαιευτήρας αποκάλυψε: «Η μικρή έχει μακριά πόδια. Μοιάζει στον μπαμπά και στην μαμά!».

Μανούλα έγινε στις 6 Μαΐου η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους τριών κιλών με καισαρική τομή. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στην αγκαλιά τους του καρπό του έρωτα τους.

Τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου ήρθε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι της Γκαλένα Βελίκοβα. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την πρώτη φωτογραφία του μωρού της που την καλωσόρισε με πολλή χαρά.

Δύο ημέρες πριν την Γκαλένα, η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη, που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά Singles έφερε στον κόσμο δίδυμα. Η ηθοποιός γέννησε στο μαιευτήριο Ιασώ, δύο μωράκια βάρους 3 κιλών, με καισαρική τομή.

Στις 12 και μισή το μεσημέρι της 4ης Μαρτίου ήρθε στον κόσμο ο γιος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Ο μικρός γεννήθηκε 3620 γραμμάρια και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Μετά από 12 ώρες τοκετού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έφερε στο κόσμο την κορούλα της στις 3 Μαρτίου. Ο φίλος και συνεργάτης της εκπομπής "Ελένη", Βασίλης Καλλίδης, ήταν εκείνος που μαρτύρησε το ευτυχές γεγονός δημοσιεύοντας στο instagram το διάλογο που είχαν μέσω κινητού. «Βασίλη είμαι μαμά!!! 12 ώρες μετά το βασανιστήριο βγήκε το παιδάκι μου με καισαρική 3.400 και πολύ όμορφη! Σε περιμένω αύριο μεθαύριο ή οπότε θέλεις να την αγκαλιάσεις πρώτος φυσικά», του είπε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved