Ανασκόπηση 2015: Για ποιους celebrities ήταν δύσκολη η χρονιά! Οι απώλειες και ο πόνος
Fun Lists

Ανασκόπηση 2015: Για ποιους celebrities ήταν δύσκολη η χρονιά! Οι απώλειες και ο πόνος

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και το τέλος της, το 2015 δεν υπήρξε καλή χρονιά για πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ, είτε γιατί δικοί τους άνθρωποι πέρασαν περιπέτεια υγείας είτε επειδή τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχασαν τη μάχη για τη ζωή. Όπως φάνηκε, η χρονιά που φεύγει, υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για τους παρακάτω...

Δεν πρόλαβε να αλλάξει η χρονιά και στις 4 Ιανουαρίου ο Άρης Καβατζίκης μάθαινε συντετριμμένος ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο 47χρονος Δημήτρης άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο πατέρας της Ευαγγελίας Αραβανή εισήχθη στο νοσοκομείο και λίγες μέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την παρουσιάστρια και μοντέλο.

Τον πολυαγαπημένο της πατέρα έχασε και η Άντζελα Γκερέκου στα μέσα Ιανουαρίου.

Μία μεγάλη απώλεια βίωσε και η Νανά Παλαιτσάκη η οποία έχασε την πολυαγαπημένη της νονά στις αρχές του χρόνου.

Δύσκολες ώρες βίωσε στις αρχές Φεβρουαρίου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έχασε τον πατέρα της.

Μία ολόκληρη εκπομπή αφιέρωσε πέρυσι τον χειμώνα στην πολυαγαπημένη του μητέρα ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς έφυγε από τη ζωή και τον βύθισε στο απόλυτο πένθος όπως και τον αδελφό του.

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βίωσε η Σοφία Βόσσου ανήμερα την Πρωτομαγιά καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Την πολυαγαπημένη της γιαγιά αποχαιρέτησε τον περασμένο Απρίλιο στις Σπέτσες η Νόνη Δούνια.

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του αδερφού του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, το βράδυ της Παρασκευής (17/7). Ο Έλληνας αμυντικός, αποχώρησε την Παρασκευή από την προετοιμασία της Βερόνα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Λάρισα και να βρεθεί δίπλα στο αδερφό του και την οικογένειά του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης δεν κατάφερε να κερδίσει την «μάχη» που έδινε από τον Απρίλιου του 2014 και κατέληξε τον περασμένο Ιούλιο.

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αφού «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Καλλιόπη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση της δεύτερης εγγονής του κόουτς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που πέρασε η Μαρία Ηλιάκη στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο πατέρας της Γιώργος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, όμως εκείνη την περίοδο η παρουσιάστρια πέρασε πολύ δύσκολα.

Δύσκολες ώρες βιώνει, λόγω συσσωρευμένων προβλημάτων υγείας και η μεγάλη Ειρήνη Παππά. Η 86χρονη κορυφαία ηθοποιός είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια, κάνοντας τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved