Το συγκινητικό μήνυμα του Σταύρου Παντελίδη η νέα βίλα της Ελένης και ο άγνωστος έρωτας της Γκαγκάκη
Fun Lists

Το συγκινητικό μήνυμα του Σταύρου Παντελίδη η νέα βίλα της Ελένης και ο άγνωστος έρωτας της Γκαγκάκη

Μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε με πολλά θέματα να σας έχουν «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ δέκα θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Χθες είδατε τα πέντε πρώτα και σήμερα σας έχουμε τα άλλα πέντε.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό του. Ο πατέρας του δεν σταματάει να «ανεβάζει» τραγούδια του γιου του και να γράφει σχόλια για το παιδί του. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων αφού χάκαραν τους λογαριασμούς του τραγουδιστή στα social media.

Αλλάζουμε κλίμα και περνάμε στις αποκαλύψεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον Γιάννη Λάτσιο που θα ήθελε να είναι μαζί του αλλά και για τον άγνωστο έρωτα που είχε για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Και η Κατερίνα Γκαγκάκη μπορεί να μην βρήκε τον άντρα που θα παντρευτεί ωστόσο η Μπασάκ Ντιζέρ τον πήρε μέσα από τα χέρια μας τον κούκλο, Κιβάντς Τατλιτούγ με τον οποίο παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι.

Και κλείνουμε με το νέο «παλάτι» της Ελένης Μενεγάκη στο καστρί. Η παρουσιάστρια με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά ετοιμάζονται να μετακομίσουν από τα Μελίσσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved