Ο Ουγγαρέζος γράφει για την ημέρα της γυναίκας τα συν και τα πλην του γυναικείου φύλου και όχι μόνο!
Fun Lists

Ο Ουγγαρέζος γράφει για την ημέρα της γυναίκας τα συν και τα πλην του γυναικείου φύλου και όχι μόνο!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και είπαμε να ρωτήσουμε και έναν άντρα τη γνώμη του για τις γυναίκες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν κλήθηκε από το Gossip-tv.gr να γράψει από την αντρική πλευρά τις 10 γυναικείες συνήθειες που του αρέσουν, τις 10 που μπορούν να τον τρελάνουν (δηλαδή δεν του αρέσουν καθόλου) αλλά και τις 10 αντρικές συνήθειες που πιστεύει ότι εκνευρίζουν τις γυναίκες. 

10 Πράγματα που Κάνουν οι Γυναίκες και μας αρέσουν...

1. Όταν, γενικά, μας φροντίζουν στα λειτουργικά θέματα (φαγητό, καθαριότητα, ρούχα).. Καλώς, ή κακώς ζούμε στην Ελλάδα και το να νιώθεις ότι η σύντροφός σου συμπεριφέρεται σαν το πρότυπο της συζύγου και μητέρας που έχεις στο νου σου από τη μητέρα σου είναι στο DNA μας. Όχι δε θέλω η κοπέλα μου να είναι η μάνα μου, ούτε συγκρίνω κανέναν με κάποιον, αλλά είναι ωραίο να νιώθεις ότι βρήκες το πρότυπο που τα κατάφερε και στην επόμενη γενιά.
2. Όταν νιώθουμε ότι είναι υπερήφανες για μας με ακόμη και μόνο ένα βλέμμα τους.
3. Όταν παίρνουν την πρωτοβουλία να μεσολαβήσουν να τα "βρεις" με φίλους, ή την οικογένειά σου μετά από έναν καυγά.
4. Όταν βάζει πάνω απ'όλους τους φίλους και συγγενείς το συμφέρον των δύο σας και μόνο.
5. Μου αρέσει να είναι κοκέτα και να φροντίζει τον εαυτό της 6. Προσωπικά, μου αρέσει να οδηγεί καλά η γυναίκα, αλλά και να μαστορεύει στο σπίτι.
7. Μου αρέσουν οι γυναίκες που τρώνε και πίνουν με την ψυχή τους.
8. Μου αρέσει η γυναίκα να είναι ήρεμη δύναμη. Να είναι εκεί πάντα, να παρακολουθεί και να επεμβαίνει όταν πρέπει.
9. Σε περιπτώσεις καυγά να κάνει την πρώτη κίνηση για συμφιλίωση, περισσότερες φορές, αναλογικά.
10. Να ακούει Adele για να ακούω Καρρά και να υπάρχει ισορροπία.

10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και μας εκνευρίζουν...

1. Σας αρέσει να μιλάτε.. Γενικά.. Λες και αρέσκεστε να ακούτε τη φωνή σας. Είστε περιγραφικές και έχετε την ικανότητα να λέτε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια πάνω από μία φορά. Γι'αυτό οι άντρες από ένα σημείο και μετά θεωρούμε ότι έχουμε καταλάβει αυτό που θέλετε να πείτε και σταματάμε να ακούμε. Θα το βρούμε μπροστά μας, όμως..
2. Προέκταση και εκδοχή του παραπάνω είναι η μουρμούρα (=επαναλαμβανόμενη γκρίνια τις πιο περίεργες και ακατάλληλες ώρες όπως του ύπνου, ή του φαγητού). Προσοχή: Δε μπορούμε να απαντήσουμε, ή να σας ικανοποιήσουμε κάποιο αίτημα, ή να σας πάρουμε αγκαλιά για να σταματήσετε, απλά πρέπει να περιμένουμε να περάσει.
3. Το παρακάτω δε θα το περιγράψω, απλά θα το παραθέσω ως συνήθεια που μας εκνευρίζει: Μούτρα κατεβασμένα: -Τι έχεις; -Τίποτα. Τί έχεις; -Τίποτα, -Τί έχεις; -Τίποτα. -Οk. Γυναικεία απάντηση: "Βέβαια, ούτε που σε νοιάζει, στον κόσμο σου εσύ". Παράλογο;

4. Σας παίρνει την τριπλάσια ώρα από εμάς να ετοιμαστείτε και στο τέλος πάντα αργείτε..
5. Μιλάτε στα μηνύματα με τη φίλη σας που θα δείτε σε 5 λεπτά. Την συναντάτε, τα "λέτε" για δυό ώρες και την υπόλοιπη μέρα πάλι έχουμε τα "ρέστα" σε μηνύματα.
6. "Εκείνες οι ημέρες του μήνα" που πονάτε και μας βρίζετε και πρέπει να σας διαβάσουμε τη βασκανία.
7. Δεν πάτε τους φίλους μας, εκτός από έναν που επιλέγετε εσείς.
8. Δε θέλετε να φάτε γιατί είστε σε δίαιτα, παίρνετε κάτι νοσοκομειακό και μετά, "δοκιμάζετε" απ'την προβατίνα μας μέχρι να τελειώσει.
9. Τρίχες. Παντού, όμως. Σε όλα τα καθίσματα και έπιπλα.
10. Ο Χρυσός Κανόνας: Στην ερώτηση "Σου φαίνομαι ότι πάχυνα;" η ΜΟΝΗ αποδεδειγμένα στους αιώνες σωστή απάντηση είναι: "ΟΧΙ".

Και η ώρα της...αυτοκριτικής....

10 συνήθειες των αντρών που εκνευρίζουν τις γυναίκες

1. Οι άντρες δεν αλλάζουν τις συνήθειές τους-συνήθειες που έχουν απ'το σπίτι, ή απ'την παρέα τους. Θέλετε να τις αλλάξουν, αλλά όταν το καταφέρετε, τελικά συνειδητοποιείτε ότι δε σας αρέσει. Τρέχα γύρευε..
2. Οι άντρες βαριούνται να ακούσουν και να συζητήσουν. Θεωρούν ότι το νόημα βγαίνει στα πρώτα λεπτά κουβέντας. Βέβαια, όταν ήθελαν να σας "ρίξουν" ήταν ομιλητικότατοι.
3. Οι άντρες είναι εξαιρετικά φειδωλοί στα κοπλιμέντα προς τη σύντροφό τους. Αντίθετα, δεν τσιγκουνεύονται τις καλές κουβέντες σε όλες τις άλλες.
4. Πεταμένα ρούχα παντού. Και σώβρακα. Και κάτι για φτιάξιμο στο σπίτι που θα το ξενοικιάσουμε και θα μείνει έτσι.
5. Μα τί κάνουν τόσες ώρες με τους φίλους τους και γιατί επιμένουν να θέλουν να πηγαίνουν χωριστές διακοπές και μαζί τους; 6. Οι άντρες δεν κανονίζουν να πάτε ένα 3μερο κάπου.
7. Αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια, ή οδηγίες για να φτάσουν στον προορισμό τους και μπορούν να οδηγούν 1 ώρα παραπάνω μέχρι να το "βρουν".
8. Δε σας καταλαβαίνουν.
9. Κοιμούνται τόσο εύκολα και όπου να 'ναι..
10. Ζητούν το λογαριασμό κάνοντας ότι γράφουν κάτι στον αέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved