Και οι celebrities κάνουν λάθη και τα παραδέχονται…
Fun Lists

Και οι celebrities κάνουν λάθη και τα παραδέχονται…

Ουδείς άσφαλτος (που λέει και μια ψυχή). Και οι celebrities άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα τους μιας και δεν γεννήθηκε κανείς επαγγελματίας του είδους. Μάλιστα κάποιες από αυτές δεν διστάζουν να τα παραδεχτούν. 

Μαίρη Συνατσάκη

«Μικρή έβαζα το κονσίλερ μόνο ακριβώς κάτω από τα μάτια και περιμετρικό, με αποτέλεσμα να φαίνομαι σαν αρκουδάκι πάντα. Κατάλαβα αργότερα ότι, για να το απλώσω σωστά, πρέπει να δημιουργήσω ένα τρίγωνο κάτω οπό το μάτι, και πραγματικά αυτό με βοήθησε πολύ, γιατί έχω ροζ επιδερμίδα. Στο πλαίσιο των φωτοσκιάσεων, για να πετύχω να φαίνεται πιο σαρκώδες το άνω χείλος μου, βάζω λίγο highlighter ακριβώς στη μέση των χειλιών, στο πάνω μέρος. Όταν θέλω το χρώμα της επιδερμίδας μου να δείχνει λίγο ηλιοκαμένο, βάζω μικρή ποσότητα bronzer κατά μήκος της μύτης. Τέλος, δεν είμαι τσαπατσούλα με τη μάσκαρα - τη βάζω σιγά σιγά και με μία στρώση έχω καλό αποτέλεσμα» τόνισε στο ΟΚ.

Κατερίνα Καινούργιου

«Μικρότερη προτιμούσα πιο σκούρες βάσεις στο πρόσωπο ακόμα και τον χειμώνα, ενώ πια χρησιμοποιώ τις φυσικές μου αποχρώσεις και, όσο έρχεται το καλοκαίρι και σκουραίνει η επιδερμίδα, προσαρμόζω την απόχρωση του make up που χρησιμοποιώ. Ένα ακόμα λάθος που έκανα είναι ότι έβαφα ταυτόχρονα πολύ έντονο τα χείλη και τα μάτια μου. Πιστεύω πια ότι όταν κάνεις smokey eyes, πρέπει να επιλέγεις nude κραγιόν, ενώ όταν φοράς κόκκινο κραγιόν, πρέπει στα μάτια σου να έχεις ένα πολύ απαλό, φυσικό eyeliner. Πάντα έχω μαζί μου ενυδατικό lip balm, μολύβι ή σκιά φρυδιών και ένα ωραίο ρουζ. Το πρωί θα βγω από το σπίτι μου με το lip balm στα χείλη, τονισμένο φρύδια και ρουζ στα μάγουλα, για να δείχνει πιο υγιής η επιδερμίδα μου, καθώς είμαι αρκετά χλομή».

Αθηνά Οικονομάκου

«Παλαιότερα, το λάθος που έκανα ήταν ότι έβαζα πολύ ρουζ και δεν τόνιζα όσο έπρεπε τα φρύδια μου, που βοηθάει πολύ σε ένα look, γιατί τονίζει περισσότερο το βλέμμα. Το αγαπημένο μου μακιγιάζ είναι με eyeliner για έντονο βλέμμα και κόκκινο κραγιόν στα χείλη, ενώ δεν αποχωρίζομαι ποτέ το λιπ γκλος και το ενυδατικό balm χειλιών».

Κατερίνα Γκαγκάκη

«Κάποτε έβαζα παραπάνω ποσότητα κονσίλερ από όσο έπρεπε. Στην αρχή με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα που έβλεπα, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η ποσότητα ήταν υπερβολική και το μείωσα. Το αγαπημένο μου πρωινό μακιγιάζ περιλαμβάνει σίγουρα make up, μάσκαρα και λίγο ρουζ. Άλλες φορές βέβαια δεν περιλαμβάνει τίποτα, γιατί κυκλοφορώ άβαφη συχνά. Δεν είμαι φαν του κραγιόν - περισσότερο από την τηλεόραση και τα σόου άρχισα να αφήνω να μου βάζουν. Στις βραδινές μου εμφανίσεις πάντως σίγουρα φοράω».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Στο παρελθόν, επειδή έκανα πολύ λεπτά τα φρύδια μου, έβαφα πιο έντονα τα μάτια, αλλά από τότε που τα έχω αφήσει πιο πυκνά, αποφεύγω να τα τονίζω. Στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ κυρίως λιπ γκλος και ρουζ. Επίσης, επειδή έχω την αίσθηση ότι το πάνω χείλος μου είναι μικρό, το τονίζω με μολύβι».

Κατερίνα Καραβάτου

«Όταν ήμουν μικρή, για κάποιον λόγο έβαζα πολύ έντονα κραγιόν που δεν μου πήγαιναν καθόλου. Όταν έπειτα από χρόνια είδα φωτογραφίες μου από το παρελθόν γέλασα πολύ. Συνήθως τονίζω πιο πολύ τα μάτια μου το βράδυ, αν και έχω τολμήσει και τα έντονα χείλη σε βραδινό μακιγιάζ. Για να τονίσω τα μάτια μου χρησιμοποιώ μολύβι και σκιές, ενώ δεν χρησιμοποιώ eyeliner στο μακιγιάζ μου».

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Έχω αδυναμία στο ρουζ και το πιο συχνό λάθος που κάνω στο μακιγιάζ μου είναι ότι καμιά φορά βάζω παραπάνω από όσο πρέπει. Για το βραδινό μου μακιγιάζ προτιμώ να τονίζω τα μάτια με γκρι- καφέ σκιά και μάσκαρα, ενώ για τα χείλη επιλέγω κραγιόν οε απόχρωση κόκκινο του κρασιού ή μελιτζανί. Από την τσάντα μου δεν λείπουν ποτέ τα lip balms

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Όταν είχαν πρωτοβγεί οι γυαλάδες, είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που πρέπει να έβαζα περισσότερο από όσο έπρεπε και σίγουρα έβγαινα σαν πυγολαμπίδα. (Γελάει.) Όσον αφορά το μακιγιάζ μου, τον χειμώνα μου αρέσει να τονίζω περισσότερο τα μάτια σε γήινα χρώματα, ενώ για τα χείλη επιλέγω κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις. Βέβαια, το καλοκαίρι κάνω το ανάποδο. Σχεδόν άβαφα μάτια, με έντονα χείλη σε κοραλλί τόνους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved