Ολέθριες σχέσεις… δύσκολα διαζύγια!
Fun Lists

Ολέθριες σχέσεις… δύσκολα διαζύγια!

Κάποιοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, έκαναν οικογένεια κι έζησαν ευτυχισμένες στιγμές, άλλοι δεν παντρεύτηκαν ποτέ αλλά έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. Κοινός παρονομαστής το άδοξο τέλος που σε κάποιες περιπτώσεις γράφτηκε σε δικαστικές αίθουσες.

Παπαρίζου - Μαυρίδης
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, έζησαν όμως μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια. Βέβαια, κάποιες φήμες, που αποδείχθηκαν ψευδείς, τους είχαν παντρέψει με κρυφό πολιτικό γάμο στη Σουηδία. Στο διάστημα του πολύχρονου δεσμού τους απέκτησαν μια μεγάλη κοινή περιουσία, το μοίρασμα της οποίας μετά το χωρισμό τους τους έστειλε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Το σπίτι τους στη Βούλα και το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίσει εκα¬οντάδες χιλιάδες ευρώ, τόσο για να φτιαχτεί όσο και για να εξοπλιστεί, ήταν αυτά που πυροδοτούσαν την άγρια κόντρα τους. Τελικά, μετά από καιρό το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμβιβασμό.

Στεφανίδου – Σταυρόπουλος

Το 1995 σε ηλικία 25 ετών η Τατιάνα Στεφανίδου πραγματοποίησε τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Κάτι που η ίδια λακωνικά έχει αναφέρει στο παρελθόν ως ένα λάθος που δεν θέλει να θυμάται. Ο γάμος τελείωσε μετά από επτά χρόνια, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για οργή του Παναγιώτη Σταυρόπουλου όσον αφορά τη διαχείριση της κοινής περιουσίας που είχε με τη σύζυγο του. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα του μοιράσματος της περιουσίας δεν έφτασε ποτέ στις δικαστικές αίθουσες.

Σεφερλής – Μιχαλακοπούλου

Μια σκληρή δικαστική διαμάχη έφερε το τέλος του γάμου του Μάρκου Σεφερλή με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου. Μάλιστα, για ένα χρονικό διάστημα η διαμάχη τους, εκτός από τις αίθουσες των δικαστηρίων, είχε μεταφερθεί και στα πλατό των εκπομπών εκείνης της εποχής. Η άγρια κόντρα του πρώην ζευγαριού αφορούσε το πολυτελές σπίτι που είχαν αποκτήσει στα νότια προάστια, με δάνειο ύψους 700.000 ευρώ, οι δόσεις του οποίου σταμάτησαν να αποπληρώνονται μετά το χωρισμό τους, το 2003. Η τράπεζα το κατάσχεσε και το έβγαλε σε πλειστηριασμό.

Δάντης – Θεοδώρου

Μόνο ήρεμο δεν ήταν το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη με τη Φλώρα Θεοδώρου. Μάλιστα, η διαμάχη τους δεν έφτασε μόνο στα δικαστήρια, αλλά βγήκε και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Επίκεντρο της κόντρας τους ήταν το σπίτι που αγόρασαν με δάνειο. Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να κατάβάλει στην πρώην σύζυγο του τη μισή αξία του σπιτιού.

Κοκκίνου - Βασιλειάδης

Ένα βήμα πριν από τις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων μετά το διαζύγιο τους. Αιτία της κόντρας τους ήταν η κατοικία που ζούσαν στα νότια προάστια. Η πολυτελής μεζονέτα πουλήθηκε έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και το ποσό μοιράστηκε ισόποσα. Τελικά, όχι μόνο τα βρήκαν εξωδικαστικά, αλλά σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις και μάλιστα συνεργάστηκαν και πάλι επαγγελματικά. Άλλωστε, τους δένει ο αγαπημένος τους γιος, Αλέξανδρος.

ΒίσσηΚαρβέλας

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το μοίρασμα της περιουσίας του ζευγαριού δεν έγινε με το χωρισμό του, το 1992, έπειτα από 9 χρόνια έγγαμου βίου, αλλά πολλά χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα, το 2008, όταν τα πράγματα έδειχναν πως η σχέση του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πανιά είναι σοβαρή και οδηγείται σε γάμο. Την ίδια χρόνια, η Βίσση κυκλοφόρησε μετά από πολλά χρόνια το δίσκο «Απαγορευμένο», που δεν περιλάμβανε κανένα κομμάτι του Νίκου Καρβέλα. Το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίου τους τελικά έγινε, με τη βίλα της Εκάλης να μένει στη Βίσση, άλλα ακίνητα στον Καρβέλα και πολλά περιουσιακά τους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved