Οι celebrities δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πατέρα τους
Fun Lists

Οι celebrities δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πατέρα τους

Αρκετοί celebrities δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τον πατέρα τους.

Οι περισσότεροι έχουν να μιλήσουν από τότε που χώρισαν οι γονείς τους και μεγάλωσαν με την μητέρα τους. Βέβαια, έχουμε δει και σχέσεις να φτιάχνουν με το πέρασμα των χρόνων.
Η Adele έχει να μιλήσει πάνω από 25 χρόνια με τον πατέρα της Μαρκ Εβανς. Οι επαφές τους διακόπηκαν το 1992, όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο και η τραγουδίστρια ήταν μόλις δύο ετών. Την ίδια ηλικία είχε και η Κate Hudson όταν ο πατέρας της Μπιλ χώρισε την Γκόλντι Χον. Από τότε η 37χρονη ηθοποιός δεν του έχει ξαναμιλήσει, ενώ δήλωσε δημόσια ότι θεωρεί πατέρα της τον σύντροφο της μητέρας της Κερτ Ράσελ. Η Lindsay Lohan έφτασε στα δικαστήρια με τον πατέρα της Μάικλ, όταν εκείνος δημοσιοποίησε ηχογραφημένες συνομιλίες της στις οποίες η ηθοποιός έλεγε ότι είχε υποστεί νευρικό κλονισμό ενώ γινόταν λόγος και για χρήση ναρκωτικών.

Η Christina Aguilera κατηγορούσε τον πατέρα της Φαούστο Ξαβιέ για σωματική και ψυχολογική βία. Μάλιστα έκανε 10 χρόνια να του μιλήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια η σχέση τους έχει βελτιωθεί. Το ίδιο συνέβη και στην Angelina Jolie με τον Γιον Βόιτ, όταν εκείνος αποκάλυψε ότι η ηθοποιός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η Λιβ Τάιλερ είχε προβληματική σχέση με τον Στίβεν Τάιλερ, μέχρι που εκείνος ξεπέρασε την εξάρτηση από τα ναρκωτικά το 2009. Τέλος, η Ντέμι Λοβάτο είχε ελάχιστες επαφές με τον Πάτρικ Λοβάτο, μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1994.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved