5 γνωστά μοντέλα αποκαλύπτουν τα μυστικά της σιλουέτας τους
Fun Lists

5 γνωστά μοντέλα αποκαλύπτουν τα μυστικά της σιλουέτας τους

Πέντε ανερχόμενα μοντέλα με μοναδικές αναλογίες, αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για όμορφο, δυνατό σώμα και μοιράζονται τα beauty tips τους.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
«Η 22χρονη Ναυσικά έχει περπατήσει σε πασαρέλες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ζοζεφίν. Αυτή την περίοδο σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και παράλληλα με το μόντελιννκ εργάζεται ως ηθοποιός. Δηλώνει ότι δεν στερείται τίποτα στη διατροφή της και ότι είναι μεγάλη φαν των γλυκών «Προσπαθώ να τρώω γλυκά με στέβια και όταν υποκύπτω στον πειρασμό, φροντίζω να προσέχω τις επόμενες μέρες και ασκού μαι λίγο περισσότερο για να κάψω τις θερμίδες. Έχω ως βασική αρχή το "μέτρον άριστον", χωρίς υπερβολικές στερήσεις»


Σίσσυ Παπατσώρη
Η όμορφη Σίσσυ Παπατσωρη κατάγεται από την Κρήτη. Η νέα γενιά των ταλαντούχων μετρ της μόδας την εμπιστεύτηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Παρίσι ως κεντρικό πρόσωπο της ολοκαίνουριας κολεξιόν του σχεδιαστή Miltos. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά, όπως όλα δείχνουν, προς το παρόν φαίνεται ότι την έχει κερδίσει η πασαρέλα. Τη βλέπουμε καθημερινά να παρουσιάζει τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Λόγω της ιδιαίτερης κατατομής του προσώπου της, αλλά και των εντυπωσιακών σωματομετρικών στοιχείων της, η Σίσσυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας δώσει τις συμβουλές για τέλεια σιλουέτα: «Έχω θυρεοειδή με αποτέλεσμα να παίρνω αμέσως βάρος. Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου, αλλά προσέχω. Παίρνω συχνά μικρά γεύματα μέσα στη μέρα. Η διατροφή μου έχει πολλά λαχανικά, ψάρι, αβοκάντο, αυγά, κοτόπουλο, ξηρούς καρπούς και φρούτα. Δεν τρώω κόκκινο κρέας, τηγανητά και γενικότερα junk food. Το τελευταίο μου γεύμα δεν είναι ποτέ πολύ αργά το βράδυ και αποτελείται από σαλάτα ή πρόβειο γιαούρτι».


Ξένια Παπάζογλου
Μπορεί να σας φαίνεται γνώριμο πρόσωπο, αφού συμμετείχε στο τηλεοπτικό ένθετο μόδας της εκπομπής «Καλημερούδια» του Mega. Η σπιρτόζα Θεσσαλονικιά ξεκίνησε με μικρά σόου στη συμπρωτεύουσα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Έκανε ένα επαγγελματικό πέρασμα από το Μιλάνο, αλλά οι συνθήκες που επικρατούσαν στο εξωτερικό δεν της άρεσαν και απόφάσισε να επικεντρωθεί στην Ελλάδα. Φωτογραφήσεις, πασαρέλα αλλά και διαφημιστικά κοσμούν το βιογραφικό της. Για ζηλευτές αναλογίες όπως οι δικές της, η Ξένια αποκαλύπτει τα μυστικά της: «Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά δεν κάνω υπερβολές. Έχω στο πρόγραμμα μου πέντε γεύματα την ημέρα και τρώω πολλά φρούτα, όλων των ειδών. Η παπάγια, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι τόσο εύγευστη, αλλά είναι πολύ καλή για το δέρμα και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προτιμώ βιολογικές τροφές, προϊόντα ολικής άλεσης, super foods και γενικά και ξηρούς καρπούς. Αποφεύγω ζάχαρη, αλκοόλ, μακαρόνια και λευκό ψωμί. Παράλληλα, γυμνάζομαι».


Υβόννη Ντόστα
Κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στο ιδιαίτερο πρόσωπο της και τα πανύψηλα πόδια της. Το κορίτσι, που ήρθε στην Αθήνα από την Πρέβεζα για να σπουδάσει Σχέδιο Μόδας, κατέληξε να κάνει πασαρέλα για διάσημους. Αν και ο κόσμος της μόδας τη μάγεψε, δεν παράτησε ποτέ τις σπουδές της στο fashion design. Αν και μόνο 25 ετών, πιστεύει ότι για να έχεις καλή επιδερμίδα πρέπει να την προσέχεις, να την περιποιείσαι. «Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ μια απλή ενυδατική και καθημερινά κάνω ελαφρύ μακιγιάζ και καλό ντεμακιγιάζ. Ακόμα, έχω ένα ειδικό βουρτσάκι για τον καθαρισμό του προσώπου, το οποίο ταυτόχρονα ανανεώνει το κολλαγόνο. Στο σώμα χρησιμοποιώ ένα ειδικό λάδι με βιταμίνη Ε και ένα ειδικό γάντι μασάζ για την κυτταρίτιδα».


Αλίσια Τρούση
Με καταγωγή από Φινλανδία, Ιταλία, Πολωνία και ελληνική διαπαιδαγώγηση, αφού μεγάλωσε στην Ελλάδα, η ιδιαίτερη ομορφιά της δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει στις πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το βιογραφικό της Αλίσία περιλαμβάνει δεκάδες φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά. Ήταν το αγαπημένο μοντέλο του Μιχάλη Ασλάνη, ενώ συμμετείχε, μεταξύ άλλων, σε σόου της Celia Kritharioti και του Laskaris. Πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, αλλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια: «Γυμνάζομαι κάθε μέρα. Κάνω γιόγκα, τρέχω από ταρτάν, κάνω μυϊκή ενδυνάμωση και μία φορά την εβδομάδα τρέχω 5 χιλιόμετρα. Μικρή έκανα στίβο και έπαιζα βόλεϊ. Είμαι τυχερή γιατί οι μύες έχουν μνήμη. Παράλληλα, προσέχω τη διατροφή μου, δεν τρώω παχυντικά φαγητά και ενδίδω στα γλυκά μία φορά τον μήνα. Και επειδή στη διατήρηση της ευεξίας παίζει ρόλο η καλή ψυχολογική μας κατάσταση, πάντα χαμογελώ».
Πηγή: Big Fish

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved