Νέα στοιχεία για την υπόθεση Παντελίδη, ο άγνωστος διάλογος Κυριάκου-Αρναούτη και η έκκληση βοήθειας
Fun Lists

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Παντελίδη, ο άγνωστος διάλογος Κυριάκου-Αρναούτη και η έκκληση βοήθειας

Την εβδομάδα που μας πέρασε το ενδιαφέρον μονοπώλησε τα νέα στοιχεία “φωτιά” στην υπόθεση του άτυχου Παντελή Παντελίδη και το DNA “μίλησε” μιας και στο τιμόνι,

στο προσκέφαλο του οδηγού αλλά και στην μέσα πλευρά του οδηγού υπάρχει αίμα του θανόντα και όχι ένα αλλά καμιά δεκαριά δείγματα και στην κολόνα στην εσωτερική πλευρά του οδηγού, υπάρχει εκεί DNA της Φρόσως Κυριάκου... κάτι που θα συζητηθεί στο δικαστήριο.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα, ήταν οι καταθέσεις των πυροσβεστών, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στον τόπο του ατυχήματος και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Παντελή Παντελίδη από το μοιραίο τζιπ.

Ένα άλλο θέμα που τράβηξε τη προσοχή σας ο άγνωστος διάλογος ανάμεσα στους διασώστες που απεγκλώβισαν τον Παντελή Παντελίδη και τις δυο νεαρές κοπέλες, όπου ρωτούσαν να μάθουν για την υγεία του τραγουδιστή.

Στα top θέματα της εβδομάδας και η Καλλιόπη Ευαγγελίδου που έγινε γνωστή ως Τατιάνα Δράκου στη σειρά «Λάμψη» και έκανε έκκληση για βοήθεια μέσα από το facebook!

Kαι κλείνουμε με τις ασύλληπτες αποκαλύψεις που έγιναν από φίλο του: Δεν φαντάζεστε τι πέρασε ο Swayze από την ίδια του την γυναίκα πριν πεθάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved