Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι! Τα μαγιό των σταρ που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο
Fun Lists

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι! Τα μαγιό των σταρ που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο

Τη δεκαετία του ’90 όλος ο γυναικείος πληθυσμός έψαχνε να βρει στα μαγαζιά ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό με παρτούς γοφούς για να το φορέσει στην παραλία και να παραπέμπει στην Pamela Anderson του Baywatch ενώ δύο δεκαετίες πριν, στα 70s, οι κυρίες της εποχής αναζητούσαν επίμονα το απίστευτο μπικίνι της Ursulla Andress για να μοιάζουν και εκείνες σαν το καυτό θηλυκό του James Bond.

Μία εικόνα που αναβίωσε πολλά χρόνια μετά η εξωτική Halle Berry, σε άλλο χρώμα βέβαια και πολύ πιο σέξι, πάλι ως κορίτσι του πράκτορα 007. Ας δούμε λοιπόν τα μαγιό που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο και δεν ξεπερνιούνται ποτέ ως τάση μόδας παραμένοντας σταθερές αξίες.
Από το 1992 έως το 1997 το καυτό ξανθό κορίτσι του διάσημου σίριαλ, η Pamela Anderson λάνσαρε νέα μόδα στην παραλία. Το 2016 η Kelly Rohrbach ως μοντέλο, πόζαρε με μία παραλλαγή του πρώτου ολόσωμου, με πολύ βαθύ ντεκολτέ ανανεώνοντας έτσι τον... μύθο αυτού του μαγιό.
Το 1962 η Ursula Andress σε σκηνή του «Dr. No» αναδυόταν ως άλλη Αφροδίτη από τον νερό φορώντας ένα λευκό μπικίνι που –για την εποχή- άφηνε ακάλυπτα πολλά απαγορευμένα σημεία του σώματος. Και φυσικά πέρασε στην ιστορία.
Το 2002, η Halle Berry στην ταινία του James Bond «Die another day» φόρεσε σχεδόν το ίδιο μπικίνι με την Andress, αυτή τη φορά σε έντονο πορτοκαλί που έκανε αντίθεση με τη ζώνη του μαγιό (με απαραίτητο αξεσουάρ ένα πιστόλι) και προκάλεσε πανικό στις παραλίες.
Στο Casino Royale το 2006, ο Daniel Craig έγινε το απόλυτο fashion icon για τους άνδρες με το στενό μαγιό του, προκαλώντας φρενίτιδα.
Στην ιστορία πέρασε και η σκηνή από την ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι» με την Cameron Diaz και την Demi Moore πιο καυτές από ποτέ. Όλα αυτά το 2003.
Το 1976, μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της μεγάλης οθόνης, η Farrah Fawcett εμφανίστηκε με ένα απλό κόκκινο ολόσωμο μαγιό και έγινε και εκείνη το απόλυτο fashion icon της εποχής.
Τέλος φέτος, το πληθωρικό μοντέλο Αshley Graham πόζαρε για το εξώφυλλο του Sports Illustrated, βάζοντας... κάτω μοντέλα με τα μισά κιλά και τις καμπύλες, λανσάροντας το νέο πρότυπο μοντέλων της εποχής μας που απέχει πολύ από τα καχεκτικά και πολύ αδύνατα πρότυπα του παρελθόντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved