Τα πιο ηχηρά και ακριβά διαζύγια στην ιστορία! Τα νούμερα θα σας ζαλίσουν!
Fun Lists

Τα πιο ηχηρά και ακριβά διαζύγια στην ιστορία! Τα νούμερα θα σας ζαλίσουν!

Στην περίπτωση των ζευγαριών που θα διαβάσετε, το στεφάνι τούς στοίχισε πολύ ακριβά! Ας δούμε λοιπόν ποια ζευγάρι χώρισαν στις χειρότερες δυνατές συνθήκες και τι χρήματα έπεσαν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το πολυπόθητο διαζύγιο!

Ας ξεκινήσουμε από το πιο πρόσφατο διαζύγιο που μόλις τον περασμένο Μάιο έσκασε σαν βόμβα στην παγκόσμια σόουμπιζ. Ο λόγος βέβαια για τον Johnny Depp και την Amber Heard των οποίων ο χωρισμός τα είχε όλα! Μέχρι και σωματική βία και κακοποίηση όπως κατήγγειλε η ξανθιά καλλονή στο δικαστήριο, καταθέτοντας τα χαρτιά του διαζυγίου. Τα media πάντως υποστηρίζουν πως το πρώην ζευγάρι ήρθε σε διακανονισμό και πως το διαζύγιό τους θα στοιχίσει 7 εκατομμύρια δολάρια στον διάσημο ηθοποιό.
Χαμός όμως είχε γίνει και με το διαζύγιο του Michael Jordan και της Juanita Jordan που μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου χώρισαν οριστικά με την πρώην σύζυγο να παίρνει στα χέρια της το πιο μεγάλο ποσό στα χρονικά, για την εποχή, αυτό των 168 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με πολύ χαμηλότερο ποσό, στα 50 εκατομμύρια δολάρια, πλήρωσε... τη νύφη ο Paul McCartney, την Heather Mills για την οποία αργότερα, το άλλοτε Σκαθάρι δήλωσε πως ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που έκανε ποτέ, να χωρίσει δηλαδή μαζί της.

Το ακριβώς διπλάσιο ποσό, δηλαδή 100 εκατομμύρια δολάρια πήρε η Amy Irving από τον πρώην σύζυγό της Steven Spielberg όταν χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου.
Άλλο ένα ακριβό διαζύγιο, ήταν αυτό της Madonna από τον Guy Ritchie το 2008. Τότε τα περιοδικά μιλούσαν για διαζύγιο που κόστισε στην ντίβα της ποπ ανάμεσα στα 76 και 92 εκατομμύρια δολάρια.
Ένα διαζύγιο που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε πόσο κόστισε αλλά ήταν ένα από τα πιο σκληρά και ανελέητα των τελευταίων δεκαετιών ήταν αυτό ανάμεσα στον Alec Baldwin και την Kim Basinger. H διάσημη κούκλα μάλιστα τότε δεν είχε διστάσει να δηλώσει πως είχε ονειρευτεί να δει τον πρώην σύζυγό της... νεκρό! Για τέτοια αγάπη μιλάμε. Βέβαια πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα ανάμεσά τους καθώς ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του!
Για βιαιότητα εις βάρος της από τον σύζυγό της Charlie Sheen είχε κάνει λόγο το 2006 η Denise Richards μετά από τρία χρόνια γάμου. Η ηθοποιός μάλιστα είχε καταγγείλει ότι ο σταρ κοιμόταν με ιερόδουλες κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του και κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό κατά το διαζύγιό τους το οποίο όμως ποτέ δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας.
Τη δεκαετία του ’80 το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν... αστρονομικό για το διαζύγιο του υποψήφιου Αμερικανού προέδρου Donald Trump με τη σύζυγό του Ivana Trump. Η τελευταία είχε δηλώσει τότε ότι η ερωμένη του με την οποία την απατούσε και αργότερα πήρε τη θέση της ως σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, η Marla Maples της είχε πει ευθαρσώς ότι είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Η αντίδραση της Ivana; Λίγα γαλλικά και η παράκληση (όχι σε ήρεμους τόνους) να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της. Κάτι που όπως έδειξε η ιστορία, δεν έγινε ποτέ...
Ένα από τα πιο ηχηρά διαζύγια υπήρξε και εκείνο ανάμεσα στον Prince Charles και την αξέχαστη Diana που χώρισαν το 1992 αλλά πήραν διαζύγιο το 1996, έναν μόλις χρόνο πριν φύγει από τη ζωή εκείνη. Η ιστορία γνωστή, όχι όμως και το ποσό με το οποίο «έκλεισε» για πάντα το κεφάλαιο γάμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved