Κόρες, διάσημες και ωραίες όπως οι μαμάδες τους
Fun Lists

Κόρες, διάσημες και ωραίες όπως οι μαμάδες τους

Με τέτοιες μαμάδες δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. 

Οι περισσότερες είναι γνωστές από … κούνια, άλλες πάλι από την κοιλιά της μαμάς τους.

Το σίγουρο είναι πως όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η κόρη της Τάμτα, η Άννυ, έγινε 21 χρονών. Όσο περνούν τα χρόνια ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ, έχοντας πάντοτε στο πλευρό της, τη μητέρα της που την αγαπά και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Η Τάμτα την έκανε σε ηλικία μόλις 14 χρονών και όπως η ίδια έχει δηλώσει είναι το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να της δώσει η ζωή.

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση εκτός από όμορφη είναι και ταλαντούχα. Η Σοφιάνα Λαζαράκη πρόσφατα συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό «X-Factor» με το συγκρότημα ΝΜΑ. Η μητέρα της στηρίζοντας τη Σοφιάνα σε κάθε της βήμα δεν παραλείπει να την συμβουλεύει και να την προσέχει συνεχώς. Η Σοφιάνα έχει αποφασίσει πως το μεγάλο της πάθος είναι το τραγούδι, ωστόσο προτεραιότητα της όπως έχει δηλώσει είναι ο εαυτός της και οι δικοί της άνθρωποι.

Πάολα και Παολίνα . Οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ σε πολλά πράγματα. Η Πάολα, σε κάθε της εμφάνιση δηλώνει πόσο πολύ λατρεύει και φροντίζει την κόρη της. Η Παολίνα από την πλευρά της όποτε μπορεί δίνει το παρόν σε εμφανίσεις της μαμάς της και δεν σταματάει να χορεύει.

Η Χαρά Βοσκοπούλου έγινε γνωστή από πολύ μικρή. Η 28χρονη πλέον κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, απολαμβάνει τη νέα της ζωή στην Αγγλία, δημιουργώντας τις βάσεις για μια καριέρα στις δικαστικές αίθουσες. Με ανανεωμένη εμφάνιση και ξανθά βαμμένα μαλλιά φαίνεται πως η Χαρά «καίει καρδιές» στο Λονδίνο ως δικηγορίνα. Έχοντας πια τελειώσει με τις σπουδές της στη Νομική, συνεχίζει να ζει στο Λονδίνο κάνοντας το Διδακτορικό της πάνω στο Ποινικό Δίκαιο και στοχεύοντας να μείνει εκεί μόνιμα.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι μια κούκλα.

Η Αφροδίτη είναι πολύ δεμένη τόσο με την μητέρα της, όσο και με τον πατέρα της, αφού τους λατρεύει εξίσου. Η Εβελίνα έχει παραδεχτεί πως: «Κριτική δεν κάνουμε η μία στην άλλη. Έχουμε μία σχέση αγάπης, με πολλή κατανόηση, πολλή συνεννόηση και κάποιες φορές γίνομαι η... μητέρα της! Προτιμώ να είμαι η μαμά της».

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα όσο μεγαλώνει γίνεται μια όμορφη δεσποινίδα. Η ψιλή, μελαχρινή Φαίδρα- Θεοδώρα φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για να κατακτήσει τις πασαρέλες και το χώρο της μόδας, αφού πριν λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της στο Fashion Show του « Christi Models Agency» . Η Βάνα καθόταν φυσικά στις πρώτες θέσεις κοιτώντας με περηφάνια και συγκίνηση την κόρη της να περπατάει στην πασαρέλα για πρώτη φορά.

Η Έμυ Λιβανίου είναι αχώριστη με την κόρη της. Η 13χρονη Αλεξάνδρα την οποία και προσέχει σαν τα μάτια της, αφού μετά το χωρισμό της με τον Αντώνη Λιβάνιο την μεγαλώνει μόνη της. Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε η Έμυ δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό την κόρη της, καθώς πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στο εξοχικό τους στο Κιάτο και στη Λέσβο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved