Και οι stars έχουν «θέματα» και… φοβίες
Fun Lists

Και οι stars έχουν «θέματα» και… φοβίες

Και οι stars έχουν «θέματα» και… φοβίες. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι και εκείνοι έχουν τον δικό τους… «κρυπτονίτη».

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή του Μega «Όλα για την υγεία μου» είχε αποκαλύψει ότι φοβάται κλειστούς χώρους και τα ασανσέρ. Υποφέρει από κλειστοφοβία. Ένα δυσάρεστο αεροπορικό ταξίδι στη Σλοβενία με πολλές αναταράξεις του δημιούργησε και φοβία με τα αεροπλάνα.

Άννα Βίσση

Δεν μπορεί να βλέπει τις κατσαρίδες. Είναι το μοναδικό ζωύφιο που είναι ικανό να την κάνει να διακόψει την πρόβα της ή ακόμη και το πρόγραμμα της. Η Βίσση είναι επίσης πολύ σχολαστική στο σπίτι της με την καθαριότητα θεωρώντας πως η εμφάνιση ζωυφίων προέρχεται από τη σκόνη και τις ακαθαρσίες.

Νίκος Καρβέλας

Φοβάται τα αεροπλάνα. Έχει πετάξει στη ζωή του ελάχιστες φορές. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να επισκεφθεί την κόρη του Σοφία που ζει μόνιμα πλέον με το σύζυγο της και τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη.

Καίτη Γαρμπή

Εξουδετερώνει κάθε έντομο που υπάρχει στο σπίτι της. Η Καίτη έχει αραχνοφοβία και γι αυτόν το λόγο δύο φορές το χρόνο στο σπίτι της γίνονται απεντομώσεις.

Ρούλα Κορομηλά

Λέγεται πως σε νεαρή ηλικία η Ρούλα απέφευγε τον οδοντίατρο και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το όποιο θέμα με γιατροσόφια.

Νάντια Μπουλέ

Φοβάται το σκοτάδι. Για την ακρίβεια φοβάται το άγνωστο που σε περιμένει στο σκοτάδι. Πάντα στο υπνοδωμάτιο της είναι αναμμένο ένα μικρό λαμπάκι.

Μπέσυ Μάλφα

Είναι μικροβιοφοβική. Η Μπέσυ δεν πάει πουθενά χωρίς αντισηπτικά μαντιλάκια στην τσάντα της ενώ στο σπίτι της γίνονται πολύ συχνά εντατικές απολυμάνσεις και καθαριότητες.

Γιώργος Τσαλίκης

Θέμα με την ενέργεια των γύρω του έχει ο Γιώργος Τσαλίκης. Όταν αντιλαμβάνεται πως κάποιος γύρω του εκπέμπει αρνητική ενέργεια απομακρύνεται άμεσα. Μάλιστα έχει πάντα πάνω του μια μπλε χάντρα για το «κακό μάτι».

Ελένη Φιλίνη

Όταν ήταν μικρή, έβλεπε αεροπλάνο στον ουρανό και... κρυβόταν καθώς φοβόταν μήπως πέσει πάνω της. Μπορεί να μεγάλωσε αλλά δεν σταμάτησε να φοβάται τα αεροπλάνα.

Κώστας Σπυρόπουλος

Φοβάται το θάνατο! Από μικρός είχε αυτή τη φοβία χωρίς να ξέρει το λόγο. Έτσι, ποτέ του δεν διάβαζε βιβλία που αφορούσαν τον άλλο κόσμο και άλλαζε πάντα κανάλι σε εκπομπές που αναφέρονταν στο τέλος του κόσμου.

•Η Πάμελα Αντερσον φοβάται τους καθρέφτες.

•Η Ντάριλ Χάνα και η Κιμ Μπάσιντζερ τρέμουν στην ιδέα να βγουν για ψώνια, λόγω αγοραφοβίας.

•Η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν μπορεί το νερό.

•Η Ούμα Θέρμαν πάσχει από κλειστοφοβία.

•Ο Ορλάντο Μπλουμ τρέμει όταν δει γουρούνι.

•Ο Τζόνι Ντεπ φοβάται τους κλόουν.

•Η Σερ δεν μπαίνει με τίποτα σε αεροπλάνο.

•Ο Μπίλι Μπομπ θόρτον τα έπιπλα αντίκες.

•Η Νικόλ Κίντμαν τρομάζει με τις πεταλούδες.

•Η Όπρα Γουίνφρεϊ δεν αντέχει τις τσίχλες.

•Η Βικτόρια Μπέκαμ αηδιάζει με τις ακρίδες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved