To μυστικό της Nicole Kidman: Με ποιον διάσημο τραγουδιστή ήταν αρραβωνιασμένη
Fun Lists

To μυστικό της Nicole Kidman: Με ποιον διάσημο τραγουδιστή ήταν αρραβωνιασμένη

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, αλλά τελικά, λίγο πριν την φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Nicole Kidman επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να είχε κάνει έναν κρυφό αρραβώνα.

Η 49χρονη σταρ του Χόλιγουντ και υποψήφια για το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Lion» αποκάλυψε ότι είχε αρραβωνιαστεί με τον διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή, Lenny Kravitz!

Μιλώντας στο The Edit του Net-a-Porter, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει στη σειρά «Big Little Lies» με την επίσης ηθοποιό και κόρη του Kravitz, Zoe, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήξερα τη Zoe γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της. Είναι οικογένεια».

Με τον τρόπο αυτό η Kidman επιβεβαίωσε δημοσίως ότι ήταν πράγματι ζευγάρι με τον Kravitz από το 2003 έως το 2005 και μάλιστα, είχε επισημοποιήσει τη σχέση της μαζί του, αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μπορεί, λοιπόν, να μην είναι πια μαζί, ωστόσο, η Nicole υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε, ότι ο Lenny είναι ακόμη στην «καρδιά» της διότι πολύ απλά, «είναι ένας υπέροχος άντρας».

Λέγεται, επίσης, ότι ο 52χρονος σήμερα Kravitz είχε γράψει το γνωστό τραγούδι του «Lady» για την Kidman!

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved