Τα δάκρυα του Αναδιώτη, η συνάντηση Μενεγάκη – Λάτσιου και ο νικητής του «Survivor» στα στοιχήματα
Fun Lists

Τα δάκρυα του Αναδιώτη, η συνάντηση Μενεγάκη – Λάτσιου και ο νικητής του «Survivor» στα στοιχήματα

Μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε με πολλά θέματα να σας έχουν «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

 

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ δέκα θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Χθες είδατε τα πέντε πρώτα και σήμερα σας έχουμε τα άλλα πέντε.

Ξεκινάμε με το τραγικό τροχαίο της Εθνικής οδού που συντάραξε το πανελλήνιο. Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας και του τρίχρονου αγοριού που βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν μια πόρσε έπεσε πάνω τους μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάνοντας τον Νίκο Αναδιώτη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Περνάμε στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει την τιμητική του αυτή την περίοδο. Τα στοιχήματα βγάζουν έναν νικητή και δείτε ποιος είναι αυτός. Παραμένουμε στο «Survivor» και σε ένα ποστ στο facebook στη σελίδα του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου. Οι φίλοι του διαχειρίζονται τη σελίδα του και ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη στον παίκτη.

Και τοπ θέματα χωρίς Ελένη Μενεγάκη δε γίνεται! Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον Γιάννη Λάτσιο όπου μαζί πήγαν στο σχολείο του γιου τους. Και επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο η Αθηνά Ωνάση κατάφερε να εκδικηθεί τον Αλβάρο Ντε Μιράτα Νέτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved