Οι πιο σέξι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ ξαπλωμένες στα... λευκά τους σεντόνια!
Fun Lists

Οι πιο σέξι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ ξαπλωμένες στα... λευκά τους σεντόνια!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι µόλις ξυπνούν µερικές από τις πιο όµορφες κυρίες του εγχώριου σταρ σίστεµ; Οι ίδιες, πάντως, δεν έχουν κανένα πρόβληµα να ανεβάσουν πόζες από τα... ιδιαίτερά τους, άλλοτε µε εσώρουχα, άλλοτε µε σέξι νεγκλιζέ, πάντα θελκτικές, προκαλώντας... πανικό στα social media και δη στο Instagram! Απολαύστε τες...

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στη Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου. Μέχρι τότε, όμως, προκαλεί ταραχή στους ακολούθους της στο Instagram. Συχνά πυκνά η εκρηκτική καλλιτέχνις ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα φωτογραφίες-φωτιά ή... fuego αν προτιμάτε, που είναι και ο τίτλος του άσματος που θα ερμηνεύσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!
Τα likes και τα σχόλια με κομπλιμέντα δίνουν και παίρνουν κάθε φορά που η Ζοζεφίν Βέντελ και η Βίκυ Κάβουρα ανεβάζουν φωτογραφίες τους, μιας και πρόκειται για δύο από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ. Ιδιαίτερη προτίμηση, όμως, έχουν οι ακόλουθοί τους στις φωτογραφίες που ανεβάζουν ξαπλωμένες νωχελικά στο κρεβάτι τους, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Με τέτοιες πόζες, όπως είναι φυσικό, προκαλείται... σεισμός στο Instagram, με τις δύο νεαρές καλλιτέχνιδες να αποθεώνονται από τους followers τους!
Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες του θεάτρου. Ομως, τα likes δεν πέφτουν βροχή όταν ποζάρει με εσώρουχα στο κρεβάτι της, αλλά όταν ξαπλωμένη στα σεντόνια της... αυτοτρολάρεται και αυτοσαρκάζεται. Βλέπετε, όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν πως δεν έχει καμία ανάγκη να επιστρατεύσει το σεξαπίλ της, που έτσι και αλλιώς είναι άφθονο, καθώς σκοπός της είναι να βλέπει τη ζωή με χιούμορ...
Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε διάσημη ανά τον κόσμο για τη μία και μοναδική σκηνή της στο κρεβάτι, ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Γκρεγκ) και από τότε η ηθοποιός φροντίζει να μας τη θυμίζει, ανεβάζοντας φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια πάνω στο στρώμα της! Η όμορφη καλλιτέχνις, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της με εσώρουχα, καθώς είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι! Καταλαβαίνετε τι έγινε με τα likes με το που ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία...
Η Νικολέτα Ράλλη έχει αποδείξει και στο παρελθόν πόσο ακομπλεξάριστη είναι, αφού δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της αμακιγιάριστη. Ποιος, όμως, προσέχει το μακιγιάζ της σε φωτογραφικό στιγμιότυπό της όταν εκείνη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της; Η όμορφη παρουσιάστρια, πάντως, ξαπλώνει στο διπλό της κρεβάτι έχοντας πλάι της πάντα τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο, τον σκύλο της, στον οποίο προφανώς έχει μεγάλη αδυναμία!
Η Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου είναι δεινή χρήστης των social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που τη δείχνουν ξαπλωμένη αναπαυτικά στο κρεβάτι της, αλλά ποτέ μόνη. Η καλλονή Ισμήνη έχει μόνιμα στο πλευρό της τον μικροσκοπικό σκύλο της, τον Γκούφι, τον οποίο δεν αποχωρίζεται για κανέναν λόγο. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει σελίδα και για τον τετράποδο φίλο της στο Instagram, ο οποίος έχει κατακτήσει την καρδιά όλων των followers του!
Οσο διάστημα βρίσκεται ο αγαπημένος της και μέλλων σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης στον Αγιο Δομίνικο, η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει τις ανέσεις του υπέρδιπλου κρεβατιού τους και δείχνει να το... χαίρεται πραγματικά! Βέβαια, δεν είναι πάντα μόνη, καθώς δίπλα της βρίσκεται ο σκύλος που έχει μαζί με τον παρουσιαστή. Η Χριστίνα ποζάρει στο κρεβάτι σχεδόν πάντα άβαφτη, αν και δεν έχει καμία ανάγκη το μακιγιάζ, αφού διαθέτει άψογη φυσική ομορφιά. Και, βέβαια, συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Σάκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Σίφνο.
Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με υπέροχα χτενίσματα, λαμπερό μακιγιάζ και μοναδικές στιλιστικές επιλογές σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, όμως στο σπίτι της η Κατερίνα Καινούργιου είναι το... κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τη λαμπερή αυτή εικόνα την «απομυθοποιεί» συχνά η ίδια ανεβάζοντας φωτογραφίες της, τις οποίες έχει τραβήξει μόλις λίγα λεπτά μετά το πρωινό ξύπνημα, ή σε χαλαρές στιγμές της καθώς ξεκουράζεται. Και τότε, όμως, καταφέρνει να κερδίσει τα πιο κολακευτικά σχόλια για τη φρέσκια όψη της και τον αυθορμητισμό της στιγμής, που -η αλήθεια είναιδεν προβάλλει συχνά ως ατού της η παρουσιάστρια στις σελίδες της στα social media.
Η Κόνυ Μεταξά νιώθει στο κρεβάτι της τόσο άνετα με τον φακό, που ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της, μερικές από τις οποίες μάλιστα είναι πολύ τολμηρές, μιας και σπάνια φοράει... πιζάμες! Η νεαρή ηθοποιός σκανδαλίζει με τις πόζες της την ώρα που ξυπνά ή παίρνει το πρωινό της στο κρεβάτι. Σίγουρα, πάντως, προκαλεί... σεισμό στο Instagram με τις αναρτήσεις της!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved