Fun Lists

Η ανατριχιαστική μαρτυρία για τη Σπηλιώτη, η αποκάλυψη της Δαλάκα και η «επίθεση» στην Καρύδη

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη δυσάρεστες ειδήσεις, στον απόηχο της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι

Συνάνθρωποί μας χάθηκαν και φυσικά, το gossip-tv.gr ήταν στις επάλξεις για την ενημέρωσή σας... Ας δούμε όμως τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και με τα κλικ σας αναδείξατε τα πέντε κορυφαία θέματα της εβδομάδας που πέρασε...

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη σε πρωινή εκπομπή στην οποία μεταξύ άλλων είπε: «Ενημερώθηκα ότι ταυτοποιήθηκε και η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη» όταν ακόμα δεν είχε ταυτοποιηθεί φυσικά η σορός της. Στη δεύτερη θέση αναδείξατε την ανατριχιαστική μαρτυρία για την ηθοποιό από τον άνθρωπο που είδε για τελευταία φορά τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Εάν έμενε στην παραλία πέντε λεπτά ακόμα θα σωνόταν».

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η αποκάλυψη της Κατερίνας Δαλάκα για την παίκτρια που την απογοήτευσε στο Survivor καθώς δήλωσε: «Έβγαλε επιθετικότητα απέναντί μου…». Ένα θέμα με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην τέταρτη θέση καθώς η δημοσιογράφος δήλωσε: «Οι δορυφόροι κατέγραψαν. Τι περιμένετε; Τα αγγελούδια τα έκαψαν…». Τέλος, στην πέμπτη και τελευταία θέση της πεντάδας βρέθηκε η δήλωση του Γρηγόρη Πετράκου για τη Σμαράγδα Καρύδη που συζητήθηκε πολύ καθώς ο τραγουδιστής είπε:«Άντε να εξηγήσεις στην κυρία Καρύδη τι είναι προσευχή».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved