Οι γάμοι Τανιμανίδη-Μπόμπα και Μουτάφη-Νιφλή και η νύχτα πάθους παίκτη του Survivor 1 με τηλεπερσόνα
Fun Lists

Οι γάμοι Τανιμανίδη-Μπόμπα και Μουτάφη-Νιφλή και η νύχτα πάθους παίκτη του Survivor 1 με τηλεπερσόνα

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, στον απόηχο μάλιστα δύο πολύ λαμπερών γάμων της ελληνικής showbiz. 

Γι' αυτό και τα κορυφαία θέματα της εβδομάδας που πέρασε, όπως εσείς τα αναδείξατε μέσα από τα κλικ σας, είχαν να κάνουν κυρίως με το παρασκήνιο αυτών των δύο γάμων.

Αφού ενημερωθήκατε λοιπόν για το τοπ 5 των θεμάτων, ας δούμε ποια άλλα θέματα έκλεισαν τη... χρυσή δεκάδα. Στην έκτη θέση λοιπόν αναδείξατε την πιο συγκινητική στιγμή από τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα, με τον χορό του Σάκη με τη μαμά του! Στην έβδομη θέση βρέθηκε ένα ακόμα θέμα που είχε να κάνει με το ευτυχισμένο ζευγάρι και συγκεκριμένα ο προορισμός τους για το ταξίδι του μέλιτος.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός καθώς θέλατε να δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη με τον γνωστό δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή ο οποίος έγινε στην Σαντορίνη. Στην ένατη θέση "τοποθετήσατε" με τα κλικ σας τις κοινές διακοπές παικτών του Survivor 2 ενώ τη δέκατη και τελευταία θέση κατέλαβε ένα παρασκηνιακό θέμα, που δεν ήταν άλλο από τη νύχτα πάθους που έζησε παίκτης του Survivor 1 με γνωστή τηλεπερσόνα στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved