Ο πατέρας της άτυχης Βαρελά «έσπασε» τη σιωπή του και η χάρη που ζήτησε follower από τη Μενεγάκη
Fun Lists

Ο πατέρας της άτυχης Βαρελά «έσπασε» τη σιωπή του και η χάρη που ζήτησε follower από τη Μενεγάκη

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάσαμε χθες τα πέντε πρώτα και σήμερα τα άλλα πέντε.

Ξεκινάμε με την Ελένη Μενεγάκη που πλέον «παίζει στα δάχτυλα» τα social media ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συζητάει δημόσια με διαδικτυακούς της φίλους. Δεν πάει ο νους σας τι χάρη της ζήτησε follower της και τι απάντηση έδωσε η παρουσιάστρια.

Συνεχίζουμε με την εξομολόγηση του πατέρα της αδικοχαμένης δημοσιογράφου, Νατάσας Βαρελάς. Μίλησε για τον χαμό του παιδιού του και δήλωσε τον λόγο που πιστεύει ότι έφυγε η κόρη του. Προχωράμε στην αποχώρηση γνωστής δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΙ μετά από 13 χρόνια συνεργασίας.

Άφησε τον ΣΚΑΙ για να πάει στον Alpha! Γνωστή κυρία της σόουμπιζ έχει πάρει δέκα κιλά ενώ ήταν πάντα κορμάρα και οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν αν είναι έγκυος και γι’αυτό αποκάλυψε ότι πήρε κιλά εξαιτίας κάποιου οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπισε. Και κλείνουμε με την έκκληση της Ναταλίας Τσαλίκη στο facebook για κάτι που αφορούσε τον σύζυγό της και γνωστό πρωταγωνιστή, Γιάννη Μπέζο. Μείνετε κοντά μας κι αυτή την εβδομάδα και δίνουμε ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο με τα τοπ θέματα που εσείς θα επιλέξετε με τα κλικ σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved