Η παίκτρια που «τρέλανε» τον «Τροχό» και η απάντηση του Γκότση για το αν είναι Αλβανός
Fun Lists

Η παίκτρια που «τρέλανε» τον «Τροχό» και η απάντηση του Γκότση για το αν είναι Αλβανός

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. 

Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάσαμε ς σήμερα τα πέντε πρώτα και αύριο τα άλλα πέντε. Ξεκινάμε με τη συγκίνηση της Μαρίας Μπακοδήμου που αποχαιρέτησε τον γιο της που έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο συνόδευσαν τον μεγάλο τους γιο στο αεροδρόμιο.

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε γιατί όταν γκουγκλάρουμε το όνομά του βγαίνει και η λέξη «Αλβανός». Ο νικητής του survivor 2 έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλα.

Τρελάθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και οι τηλεθεατές του «Τροχού της τύχης» με παίκτρια που βρήκε τη λέξη χωρίς κανένα γράμμα για βοήθεια. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Συνήθως οι παίκτες χρειάζεται να ανοίξουν σχεδόν όλα τα κουτάκια ώστε να βοηθηθούν και να καταφέρουν στο τέλος να βρουν τη λέξη. Εκείνη όμως μόνο από την περιγραφή βρήκε και τις τέσσερις λέξεις.

Η Ελένη Ράντου έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή. Η ίδια αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών της και στην επιθυμία της να χάσει ακόμα λίγα.

Και κλείνουμε με τις εικόνες από τη δεξίωση του γάμου των Ρέμου – Μπόσνιακ με τους λαμπερούς καλεσμένους να «κλέβουν» την παράσταση μετά τους νεόνυμφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved