Η αποκάλυψη της Ζένιας Μπονάτσου για το πρόβλημα υγείας της και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πασαρέλα
Fun Lists

Η αποκάλυψη της Ζένιας Μπονάτσου για το πρόβλημα υγείας της και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πασαρέλα

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε.

Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάσαμε χθες τα πέντε πρώτα και σήμερα άλλα πέντε.

Η Ελένη Μενεγάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κόρες της όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή της εξηγώντας γιατί δεν πόσταρε φωτογραφία στο instagram. Συνεχίζουμε τη Ζένια Μπονάτσου που ήταν καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που έχει και το κληρονόμησε από τον πατέρα της, Βλάση.«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία».

Προχωράμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί πριν μερικά χρόνια να κάνει πασαρέλα.

Ο Θάνος Καλλίρης υπήρξε για πέντε χρόνια σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε πού έβαζε τα χρήματά της η παρουσιάστρια όταν πληρωνόταν από τον ΑΝΤ1.

Και κλείνουμε με την ανοδική πορεία της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά. Την εβδομάδα 19-23 Νοεμβρίου ο μέσος εβδομαδιαίος όρος της εκπομπής «Για Την Παρέα…» ήταν 14,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών (με την εκπομπή της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 16,4%).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved