10+1 μυστικοί γάμοι στην ελληνική σόουμπιζ
Fun Lists

10+1 μυστικοί γάμοι στην ελληνική σόουμπιζ

Λένε ότι όταν είσαι celebrity και θέλεις να κρατήσεις μυστική κάποια σημαντική στιγμή της προσωπικής σου ζωής, μπορείς!

Οι παρακάτω επώνυμοι που θα διαβάσετε, κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους, μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο όταν ήθελαν εκείνοι αποφάσισαν να μοιραστούν την είδηση, ή ακόμα και φωτογραφίες από την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

Μυστήριο το... Μυστήριο!
Ο πιο... διάσημος μυστικός γάμος στην ελληνική σόουμπιζ βέβαια, φωτογραφίες του οποίου δεν είδαν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν φυσικά αυτός της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο. Οι φήμες πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ήθελαν τους δυο τους να έχουν παντρευτεί στην Άνδρο την ημέρα που βάφτισαν την κορούλα τους. Όλοι όσοι γνώριζαν το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε έναν χρόνο μετά όταν η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο Instagram μια τούρτα με ένα κεράκι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Τον Οκτώβριο του 2018 σχεδίασε τον γάμο της η Φωτεινή Δάρρα με τον Γιώργο Παπαχριστούδη, οι οποίοι παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους, Ρωξάνη που είναι έξι χρονών. Την είδηση αλλά και μία φωτογραφία τους δημοσίευσε μέσα από τα social media, ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος ήταν καλεσμένος στον γάμο, κάτι που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στη νύφη.

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, μιλώντας γι’ αυτό είπε στο Happy Day: «Δεν κάναμε κάτι για να το κρατήσουμε κρυφό, δεν είπαμε στους λίγους καλεσμένους μας να μην το πούνε απλώς ήταν εχέμυθοι οι ίδιοι… Το νυφικό ήταν ίσιο, δαντέλα, αυτό που μου ταίριαζε… Δε θα πάμε ταξίδι του μέλιτος, έχουμε το παιδί… Το παιδί έπρεπε να πάει σχολείο… Της άρεσε πολύ της μικρής μου που είδε τον μπαμπά και τη μαμά της γαμπρό και νύφη… Ήταν μία ωραία στιγμή που θα τη θυμάται…»!

Και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκε κρυφά την αγαπημένη του Anita Brand μετά από 15 χρόνια σχέσης. Ο γνωστός φωτογράφος παντρεύτηκε στο Νησί του Σικελιανού, απέναντι από τη Λευκάδα με έξι–επτά άτομα και μετά το μυστήριο, έβαλαν το μαγιό τους και απόλαυσαν την ημέρα.

Ο φωτογράφος είπε: «Ήταν κλειστός ο γάμος, ήμασταν 6-7 άτομα. Ήταν δική μου ιδέα, τα είχα προετοιμάσει βέβαια λίγο με την Άννα και είπα μια ψυχή που είναι να βγει… Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Μετά το μυστήριο βάλαμε όλοι μαγιό, κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στα αρμυρίκια. Νιώθω ξαφνικά μια γαλήνη, είναι σπουδαίο πράγμα ο γάμος»!

Το καλοκαίρι του 2017 η Aθηναΐδα Νέγκα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. Το αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στα social media και μία φωτογραφία από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της γράφοντας στη λεζάντα: «Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους, δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσύζυγος».

Τον Ιούλιο του 2017 παντρεύτηκε στην Πέγεια της Πάφου με πολιτικό γάμο ο Σάββας Πούμπουρας με την επί χρόνια αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη.
Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους φίλους ενώ μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση.

Μυστικός ήταν και ο γάμος της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά που παντρεύτηκαν στο Παρίσι το 2014. Μάλιστα, η πρώτη φωτογραφία των νιόπαντρων μετά από το μυστήριο κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά τον γάμο.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έχουν τελικά παντρευτεί. Η τελετή έγινε το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα χωρίς να το πάρει κανείς είδηση. Η ανακοίνωση έγινε από την τραγουδίστρια μέσα από το twitter ενώ λίγο καιρό αργότερα τόνισε ότι το μυστήριο τελέστηκε στην Ελλάδα και όχι στη Σουηδία όπως κάποιοι θα πίστευαν.

Δίπλα του χαμογελάει πλατιά

Στις 20 Οκτωβρίου του 2013 η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο που επίσης δεν είχε πάρει είδηση κανείς.

Κάποτε στην Αμερική
Κρυφά, τέλος, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2015 στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστοποίηση έγινε από τους ίδιους όταν κάποιες μέρες αργότερα ανέβασαν φωτογραφίες στα social media και μάλιστα καλεσμένοι τους ήταν μόλις ένα δύο άτομα, πρόσωπα από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, ανάμεσά τους ο διάσημος hair και make up stylist Δημήτρης Γιαννέτος.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved