Η δύσκολη σκηνή του Ορφέα στο Τατουάζ, η απίθανη φωτογραφία της Ελένης και η θλίψη
Fun Lists

Η δύσκολη σκηνή του Ορφέα στο Τατουάζ, η απίθανη φωτογραφία της Ελένης και η θλίψη

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και η Κυριακή είναι πάντα η ημέρας που σας παρουσιάζουμε και πάλι τα top θέματα που εσείς το «κλικ» σας τα κάνατε δημοφιλή.

Πρώτο στην κατηγορία με τα top θέματα είναι η νέα φωτογραφία που έβγαλε η Ελένη έξω από το σπίτι της. Ντύθηκε casual, έβαλε το τζιν της και μία κοντομάνικη μπλούζα και βόλταρε στην γειτονιά της. Απαθανάτισε και τη στιγμή έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια, στην οποία απεικονίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο!

Δεύτερο θέμα στις επιλογές σας ήρθε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Σέιμουρ Κασέλ. Ο γνωστός ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών και η είδηση προκάλεσε θλίψη. Όπως ανέφεραν τα ξένα Μέσα ο θάνατός του οφείλεται σε επιπλοκές της νόσου Αλτσχάιμερ.

Σκυτάλη παίρνει και πάλι η Ελένη. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας προφανώς για κάποια επαγγελματική της υποχρέωση, αν κρίνουμε από το office look που επέλεξε να κάνει. Αυτό, όμως, που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ένα από τα κολιέ που κοσμούσαν το λαιμό της κι αυτό γιατί είχε το μονόγραμμα «Μ», αρχικό τόσο του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου όσο και της μικρής τους κόρης Μαρίνας.

Τέταρτο θέμα έρχεται αυτό με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του MasterChef, Άλκηστις και την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, που άφησε άφωνη την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τέλος από τα top θέματα δεν μπορούσε να λείπει η αποκάλυψη του Νίκου Πολυδερόπουλου, του τηλεοπτικού Ορφέα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε την πιο δύσκολη σκηνή στο Τατουάζ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved