Δάκρυα απογοήτευσης από τη Στέλλα Μπεζαντάκου: Απέτυχε η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση
Showbiz

Δάκρυα απογοήτευσης από τη Στέλλα Μπεζαντάκου: Απέτυχε η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Στέλλα Μπεζαντάκου θέλει να γίνει μητέρα και μαζί με τον σύζυγό της κάνανε προσπάθεια να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Δυστυχώς η πρώτη απόπειρά τους απέτυχε.

Όπως είναι φυσικό, δεν το πήρε καθόλου καλά. «Λύγισε», έκλαψε, κλείστηκε για ένα διάστημα στο σπίτι της, αρνούμενη να δει φίλους και γνωστούς. Στο μυαλό της έρχονταν ξανά και ξανά οι δύσκολες ώρες, η διαδικασία, η προσμονή, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, οι γλυκές κουβέντες και τα σχέδια με τον σύζυγό της Χρήστο Γκίκα, οι ματιές στις βιτρίνες με τα παιδικά ρούχα...

Μήνες μετά την εφιαλτική εκείνη ημέρα η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στην καθημερινότητά της. «Η απέραντη αγάπη και η στήριξη του συζύγου μου, όπως και της οικογένειάς μου, με τράβηξαν από τη θλίψη. Με σήκωσαν ξανά στα πόδια μου. Ηταν μια δραματική κατάσταση και πραγματικά δε θα ήθελα να τη ζήσω ξανά» είπε με τρεμάμενη φωνή στην «Espresso» και συνέχισε: «Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις 10 εξωσωματικές».

Οι μέρες που ακολούθησαν την αποτυχημένη προσπάθεια να αποκτήσει παιδί με τη βοήθεια της επιστήμης ήταν δύσκολες. Ωστόσο βρήκε παρηγοριά στα ζωάκια της.

«Χαϊδεύοντας τα σκυλάκια μου έπαιρνα δύναμη και δειλά δειλά σκεφτόμουν μήπως να κάνω ακόμα μία προσπάθεια... Μετά όμως η σκέψη έσβηνε» εξομολογήθηκε.

«Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου, γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά. Σκέφτομαι και την υιοθεσία, αλλά ο αγαπημένος μου, λόγω του ότι έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, δεν το έχουμε αποκλείσει ακόμα».

«Η εργασιοθεραπεία είναι το φάρμακο για την τωρινή καλή ψυχολογία μου. Ετοιμάζω περιοδεία που θα ξεκινήσει από τα Γιάννενα και έπειτα θα κατέβω στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Πάτρα» .

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved