Σούλη Σαμπάχ: Ο Γολγοθάς και το ξέσπασμα: «Ζω ξεχασμένη από όλους»
Showbiz

Σούλη Σαμπάχ: Ο Γολγοθάς και το ξέσπασμα: «Ζω ξεχασμένη από όλους»

Η Σούλη Σαμπάχ, καθηλωμένη στο κρεβάτι λόγω προβλήματος υγείας, αναπολεί το ένδοξο παρελθόν και μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες της, ενώ παράλληλα μελαγχολεί γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνό της.

«Με ξέχασαν όλοι. Το τηλέφωνό μου έχει σταματήσει να χτυπάει εδώ και χρόνια. Και οικονομικά τα βγάζω δύσκολα πέρα. Η υγεία μου είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Όχι, δεν κλαίω. Δεν μπορώ να κλάψω και ούτε κάνω κακές σκέψεις. Είμαι αισιόδοξο άτομο» λέει στην «Espresso» χαμογελώντας, και αναπολεί τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τον κουμπάρο της και κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό Βασίλη Λογοθετίδη: «Μας πάντρεψε όλος ο θίασος. Και μέσα σε όλους ήταν και ο Βασίλης. Εγώ ήμουν πολύ φίλη με την Ιλυα Λιβυκού».

Αυτό το πρόβλημα υγείας της ακινησίας την έχει καταβάλει; «Όχι. Προσπαθώ και πάλι να σταθώ στα πόδια μου. Ήμουν πάντα άνθρωπος της αισιοδοξίας και δεν το βάζω κάτω. Τώρα ξεκίνησα και πάλι να περπατάω δειλά δειλά. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, δεν θα σηκωνόταν ξανά. Εγώ όμως έχω ζωή μέσα μου» μας λέει η μεγάλη πρωταγωνίστρια, η οποία εδώ και χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί έχει αποτραβηχτεί από όλους και όλα; «Δυστυχώς δεν δουλεύω εδώ και χρόνια και αυτό με κάνει να είμαι χάλια. Νοσταλγώ όσα πέρασα, όμως θα ήθελα να ξαναπαίξω και να με χειροκροτήσουν και πάλι» λέει με παράπονο.

Η Σούλη Σαμπάχ κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα θέατρα και στον κινηματογράφο. Ωστόσο η σύνταξη την οποία παίρνει, παρά τα συντάξιμα χρόνια, είναι πενιχρή. «Ποιος σου είπε ότι είμαι καλά οικονομικά; Δεν είμαι καλά» λέει με ειλικρίνεια. Τη βοηθά κάποιος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της; «Ποιος να με βοηθήσει; Εγώ δεν έχω συγγενείς. Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα. Δεν κάνω ούτε έξοδα ούτε τίποτα. Από τρεις συντάξεις που έπρεπε να παίρνω, παίρνω περίπου 700 ευρώ, όλες μαζί. Και ας πληρώναμε όλα αυτά τα χρόνια για ένσημα. Κοιτάζω να βολευτώ όπως μπορώ, όπως κάνουν χιλιάδες Έλληνες, και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη».

Αν και η σπουδαία πρωταγωνίστρια δούλεψε πολλά χρόνια με τον σύζυγό της με υψηλά μεροκάματα, εντούτοις η δεκάχρονη αρρώστια του τη... γονάτισε οικονομικά. «Λόγω της αρρώστιας του Δημήτρη μου διαλυθήκαμε οικονομικά. Αλλιώς δεν θα είχα ανάγκη. Είχαμε δουλέψει πολύ στη ζωή μας».

Στο ΤΑΣΕΗ, το Ταμείο των Ηθοποιών, δεν θέλει να απευθυνθεί για οικονομική βοήθεια... Όπως και στους πολιτικούς που κάποτε υποκλίνονταν στο αχτύπητο ζευγάρι του θεάματος. Η περηφάνια ήταν προσόν της σε όλη τη ζωή της. «Ντρέπομαι. Δεν τα έκανα ποτέ αυτά ούτε τα κάνω και τώρα» λέει χαμογελώντας, ενώ, στην ερώτηση για το αν της έχουν κάνει κάποια πρόταση για δουλειά, με παράπονο απαντά: «Μπα. Πού να βρεθούν προτάσεις. Με ξέχασαν όλοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved