Συγκινεί η Ανθή Βούλγαρη: «Κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και…»
Showbiz

Συγκινεί η Ανθή Βούλγαρη: «Κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και…»

Η Ανθή Βούλγαρη πριν κάποιους μήνες υπεβλήθη σε επέμβαση που έκανε στο κεφάλι της για να αφαιρεθεί καλοήθης όγκος και εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η δημοσιογράφος η οποία είναι ξανά στο πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» συγκινεί με το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Σημερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξερω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγω το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου οταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ηταν εκεί μαζί μου ..τον ειδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλα.. μου χαμογέλασε και ξυπνησα απο τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν ειμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλα μετα απο αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.Εχω χτυπήσει ένα σταυρουδακι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και οταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα εχω.. #miracle #feelblessed #saint #havefaith ???»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved