Ντίνος Καρύδης: Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Showbiz

Ντίνος Καρύδης: Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα…«λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο πατέρας της ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν από τη Βουλή τους διαδηλωτές.

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε εμφανώς ταραγμένη στην εφημερίδα η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Ο Ντίνος Καρύδης εισήχθη στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, το οποίο εφημέρευε το Σάββατο με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται σταθερή. Η κλινική εικόνα του είναι καλή και ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει και τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved