Καρύδη – Αθερίδης: Αυτό είναι το ησυχαστήριο τους στην Αίγινα
Showbiz

Καρύδη – Αθερίδης: Αυτό είναι το ησυχαστήριο τους στην Αίγινα

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η Σμαράγδα Καρύδη στην Αίγινα, για αυτό άλλωστε έκανε κι ένα όνειρο της πραγματικότητα, αγοράζονται εκεί ένα υπέροχο σπίτι.

Γείτονες της γνωστής ηθοποιού είναι οι συνάδελφοι της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Γιώργος Καπουτζίδης, που κι αυτοί αγόρασαν τα δικά τους σπίτια δίπλα από τη Σμαράγδα.

Η ηθοποιός πηγαίνει τακτικά στην παραθαλάσσια κατοικία της, η οποία αποτελεί τον επίγειο παράδεισο της, ενώ εκεί έχει βρει το ησυχαστήριο του και ο Θοδωρής Αθερίδης, που αγάπησε κι εκείνος το νησί του Σαρωνικού για χάρη της Σμαράγδας.

Το ζευγάρι, εκτός από το καλοκαίρι και τις αργίες στη διάρκεια του χρόνου, φροντίζει να πηγαίνει στο πέτρινο σπίτι και τα Σαββατοκύριακα, φιλοξενώντας και φίλους του.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή οικία χτισμένη από πέτρα σε ψηλό σημείο με θέα το απέραντο γαλάζιο, ενώ δεν απέχει και πολλά μέτρα από τη θάλασσα, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω του. Αυτό που «κλέβει» την παράσταση στο οικοδόμημα είναι η πισίνα, που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με την πέτρα που κυριαρχεί.

Πηγή θέματος και φωτογραφιών Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved