Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Κυνήγι με τους παπαράτσι!
Showbiz

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Κυνήγι με τους παπαράτσι!

Μπορεί η ίδια να μη σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της στα social media από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δεν της είναι, όμως, όπως φαίνεται, ευχάριστη η αναπάντεχη απόβαση των φωτογράφων στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη, όταν είναι στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, δεν θέλει να παραβιάζει κανένας την ηρεμία και τη γαλήνη της.

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Βέβαια, όταν τύχει και πάρει χαμπάρι τον παπαράτσι, αντιδρά ήπια βέβαια- απλά με κάποιον τρόπο δείχνει ότι δεν της αρέσει...

Πώς; Κρύβεται όπως μπορεί, κατεβάζει το μεγάλο καπέλο της που δεν την προφυλάσσει μόνο από τον ήλιο αλλά και από τους ενοχλητικούς, προχωράει με σκυφτό κεφάλι, κρύβει το πρόσωπο της για να μη φαίνεται ότι εκνευρίζεται.

«Εάν έμενε στα Αχλα, θα γινόταν πλέον σχεδόν καθημερινά στόχος των παπαράτσι... Ένας λόγος, λοιπόν, που παίρνουν το σκάφος τους και φεύγουν σχεδόν αμέσως μόλις τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν είναι για να μην τους πετυχαίνει κανείς», λέει πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον στο TV KOUS KOUS

Πηγή: Τv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved