Μιχάλης Μητρούσης: Στην παραλία μ’ ένα κινητό στο χέρι
Showbiz

Μιχάλης Μητρούσης: Στην παραλία μ’ ένα κινητό στο χέρι

Έφτασε η ώρα για διακοπές!

Ο Μιχάλης Μητρούσης έπειτα από έναν φορτωμένο χειμώνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποφάσισε να ξεκουραστεί κάνοντας διακοπές στο αγαπημένο του Πήλιο, όπου διατηρεί το εξοχικό του.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, πετάχτηκε μέχρι τη Σκιάθο, προορισμό που επίσης αγαπά πολύ και φροντίζει να επισκέπτεται συχνά. Εκεί, στην ειδυλλιακή και πολυσύχναστη παραλία της Αγίας Ελένης, τον εντόπισε ο φακός της «Espresso» να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φορώντας το μαγιό του ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος μας έχει προσφέρει ατελείωτες στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους του, ήταν καθισμένος χαλαρά κάτω από την ομπρέλα και φαινόταν να... εξερευνά τις δυνατότητες του «έξυπνου» κινητού του. Κάποια στιγμή πήγε μέχρι το beach bar της παραλίας, όπου παρήγγειλε έναν παγωμένο καφέ, κι αφού συνομίλησε με κόσμο που τον αναγνώρισε επέστρεψε στην ξαπλώστρα του.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός έχει καταφέρει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά του, κρατώντας την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved