Οργή και θλίψη στα social media! Σπαρακτικά τα μηνύματα των επωνύμων
Showbiz

Οργή και θλίψη στα social media! Σπαρακτικά τα μηνύματα των επωνύμων

Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Επώνυμοι και μη κατακλύζουν τα social media με μηνύματα συμπαράστασης και οργής.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ας είναι η τραγωδία όσο μικρότερη γίνεται απόψε στην Αττική. Η σκέψη μου είναι εκεί, μεγάλη θλίψη»

Τζένη Μελίτα: «ΕΛΕΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΗΔΙΑ. Άνθρωποι, ζώα, περιουσίες, τα δάση μας. Κάθε χρόνο τα ίδια. Και άντε πάλι από μεθαύριο να συζητάμε ασκόπως στα κανάλια ποιος φταίει και γιατί. Δεν θα μάθουμε ποτέ; Εμείς η νέα γενιά πρέπει να πάρουμε θέση. Ενεργή θέση για κάτι αληθινά σημαντικό»

Δωροθέα Μερκούρη: «Η Ελλαδα σήμερα σε θλίψη...κουράγιο στους ανθρώπους που θα παλέψουν και σήμερα η φύση δεν αντέχει άλλο τον τρόπο που της φερόμαστε»

Μαριάννα Τουμασάτουυ: Η Παναγία μαζί σας ???

Δημήτρης Γαλάνης: «Γιατί; Απόψε είναι μια δύσκολη βραδιά για όλους όσοι έχασαν σπίτια, περιουσίες, ανθρώπους.. έτσι μέσα σε μια στιγμή! Στεναχωριέμαι πολύ που από εδώ που είμαι δεν μπορώ να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους.. Εύχομαι να ξημερώσει μια καινούργια μέρα και όλοι οι πονεμένοι αυτής της καταστροφής να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν... Καληνύχτα φίλοι μου.. αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ..?»

Μύρωνας Στρατής: «Ξύπνημα στον εφιάλτη. Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων, κουράγιο σε όσους προσπαθούν να σώσουν ζωές και περιουσίες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved