Η οργή της Αγγελικής Ηλιάδη: «Δε θα σιωπήσω… ναι πονάω, ναι πενθώ…»
Showbiz

Η οργή της Αγγελικής Ηλιάδη: «Δε θα σιωπήσω… ναι πονάω, ναι πενθώ…»

Δεν μπορεί να κρύψει την οργή και τον θυμό της, η Αγγελική Ηλιάδη με τα θλιβερά γεγονότα στην Αττική λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια μαύρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και όπως σχολίασε δε θα σιωπήσει, πρέπει όλοι μαζί να φωνάξουμε για να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
«Δεν θα σιωπήσω...ναι πονάω.. ναι πενθώ για όλες τις ψυχές που χάθηκαν έτσι άδικα...για όλους τους συνανθρώπους μου που υπέφεραν και υποφέρουν...όμως δεν θα σιωπήσω...σας ζήτω το ίδιο...ας είναι αυτό το τελευταίο κακο στη χώρα μας...η τελευταία φορά που χάνονται ανθρώπινες ζωές...ας είναι αυτή η πρώτη φορά που όταν πρώτα ο θεός τελειώσουν όλα.. θα μιλήσουμε θα φωνάξουμε όλοι μαζί για να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...ας μην επιτρέψουμε να ξεχαστεί...δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα...τους το οφείλουμε..... ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες...στους διασώστες...στους εθελοντές για την βοήθεια τους...να σας έχει ο Θεός καλά....ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ #δενθαξεχασω», ήταν το σχόλιο της Ηλιάδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved