Δείτε ποιοι πήγανε στην Επίδαυρο για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες»
Showbiz

Δείτε ποιοι πήγανε στην Επίδαυρο για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες»

Η θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Το παρόν -ανάμεσα στους θεατές- έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου της υποκριτικής, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι την Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε, ενώ στην συνέχεια τους συνάντησε και στα παρασκήνια, όπου βρέθηκαν για να συγχαρούν από κοντά τους συντελεστές.

Περισσότεροι από 16.500 θεατές συνολικά παρακολούθησαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μετάφραση του Παντελή Μπουκάλα και με μια στρατιά σπουδαίων ηθοποιών στη διανομή, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουλίου, με τη δεύτερη παράσταση να είναι sold out.

Πλήθος κόσμου, ενάντια στις αντίξοες συνθήκες (έντονες βροχοπτώσεις), κατέκλυσε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση όλων όταν ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μίλησε για την αγνοούμενη φίλη και συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη και αφιέρωσε την παράσταση στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved