«Μου είχαν κάνει πρόταση πέρυσι και πρόπερσι να γράφω στη Μουρμούρα»
Showbiz

«Μου είχαν κάνει πρόταση πέρυσι και πρόπερσι να γράφω στη Μουρμούρα»

Δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική, αλλά και στη συγγραφή. 

Φέτος, θα είναι η χρονιά της, αφού συνεχίζει να παίζει στη σειρά «Έλα στη θέση μου», ενώ θα γράφει και το σενάριο σειράς για τον Alpha Κύπρου.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Ο Alpha Κύπρου με κάλεσε να συνυπογράψω μαζί με δύο άλλους Κύπριους δημιουργούς τη διασκευή του σεναρίου του «La famiglia», που είναι μια ισραηλιτική ιδέα - και το κυνήγησαν και από την Ελλάδα. Μου έγινε πρόταση να κρατήσω τον κεντρικό ρόλο, αλλά αρνήθηκα για ευνόητους λόγους: τη «Σύλβια» δεν την παρατάω έτσι εύκολα, θα ήμουν αχάριστη αν παρατούσα αυτή τη δουλειά για πολλούς λόγους»

Πώς σου φαίνεται αυτή η διαδικασία;

«Μέχρι τώρα, είχα κάνει διασκευές μόνο για το θέατρο. Οι υπεύθυνοι είδαν δουλεία μου, την εκτίμησαν και με κάλεσαν. Βέβαια, η υπεύθυνη της ελληνικής μυθοπλασίας στον Alpha Ελλάδας, Δήμητρα Κωστοπούλου, μου είπε: «Μάλιστα... Πήγες στης Κύπρου τελικά, ε;», γιατί μου είχαν κάνει πρόταση πέρυσι και πρόπερσι να γράφω στη «Μουρμούρα», αλλά δεν το «κυνήγησα» λόγω χρόνου»

Αν όλα πάνε καλά, θα «κυνηγήσεις» τη συγγραφή των σεναρίων;

«Σε πρώτη φάση θέλω να δω πώς θα πάει γιατί δεν ανοίγω τον υπολογιστή και αρχίζω να γράφω... Σε μία άλλη πρόταση προσπάθησα έναν ολόκληρο χρόνο, παιδεύτηκα, έκανα μελέτη και έδειξα δείγματα, θα δω τι θα δείξει το καρδιογράφημα (γέλια), θα σου πω κάτι με το χέρι στην καρδιά και ας ακουστεί εγωιστικό: Δεν θέλω να είμαι μέτρια, αλλά πολύ καλή σ' αυτό που κάνω και να έχω γερές βάσεις. Αυτό δεν το συναντάμε εύκολα γιατί κάποιοι το θέλουν για να υπάρχουν και για τα χρήματα...» είπε στο Mytv η Άνδρη Θεοδότου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved