Ζυγούλη - Ρουβάς: Η επιστροφή στο Νέο Βουτζά μετά τις φωτιές - Ο διάλογός τους στο instagram
Showbiz

Ζυγούλη - Ρουβάς: Η επιστροφή στο Νέο Βουτζά μετά τις φωτιές - Ο διάλογός τους στο instagram

Η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά τους επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά μετά τις φονικές φωτιές.

Την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά και χάθηκαν ζωές, το ζευγάρι με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους ήταν εκτός Αθηνών, ενώ ο Απόλλωνας είχε μείνει στο σπίτι με τον παππού του.

Η Κάτια σε ένα συγκλονιστικό μήνυμά της μετά τις φωτιές στην Ανατολική Αττική είχε γράψει στο instagram της: «Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε». Και πρόσθεσε: «Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…»

Λίγες ημέρες μετά τις φονικές φωτιές δημοσίευσε μία φωτογραφία με ένα από τα δέντρα του σπιτιού της να έχει ανθίσει και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Δείτε την φωτογραφία και το μήνυμα του Σάκη Ρουβά κάτω από το post της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved