«Του άντρα πρέπει να του φουσκώνεις την κοιλιά, τον εγωισμό και τον ερωτισμό»
Showbiz

«Του άντρα πρέπει να του φουσκώνεις την κοιλιά, τον εγωισμό και τον ερωτισμό»

Φαίνεται να γνωρίζει τι θέλουν οι άντρες ακολουθώντας τις συμβουλές της γιαγιάς της. 

Δεν θέλει ο άντρας να είναι τσιγκούνης και μαμάκιας.

Κομπλάρουν οι άντρες όταν ακούν «δημοσιογράφος»;

«Πλέον σχεδόν σε λυπούνται. Μόνο επίδομα δεν σου βγάζουν. Σκέφτονται: «Η κακομοίρα, είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα της κρίσης και ακόμα επιμένει;». Μοιάζει πια η δημοσιογραφία σαν να 'σαι ακροβάτης χωρίς δίχτυ ασφαλείας.»

Ποια είναι η χειρότερη κατηγορία άντρα;

«Η χειρότερη κατηγορία άντρα είναι ο τσιγκούνης, γιατί η τσιγκουνιά, λένε, κρύβει μέσα της και άλλα εννέα ελαττώματα. Και ο μαμάκιας. Δυστυχώς, σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι μισοί και παραπάνω Έλληνες. Ο Έλληνας άντρας πάει πακέτο με τη μαμά του. Γι’ αυτό καλό είναι στη. δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας να γνωρίσεις και τη μαμά για να δεις τι παίρνεις»

Πως κρατάς έναν άντρα;

«Οι παλιές Σμυρνιές έλεγαν: «Να έχει φαγητό να φάει, να του λες συνέχεια ότι είναι ο καλύτερος στη δουλειά του και να μην του αρνείσαι το sex». Νομίζω αυτή είναι η τριλογία για να κρατήσει κάθε γυναίκα τον άντρα της. Γιατί, τι θέλει ο άντρας; Να του φουσκώνεις την κοιλιά, τον εγωισμό και τον ερωτισμό. Τώρα, πώς το επιτυγχάνεις όλο αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο»

Η γυναίκα τι θέλει;

«Ούτε η ίδια δεν ξέρει. Ένα μυστικό για τους·;άντρες είναι να καταλάβουν πως ούτε εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, οπότε με κάθε τρόπο σ' αυτή την εξίσωση χάνουν. Εδώ ο Φρόυντ σήκωσε τα χέρια ψηλά και αναρωτήθηκε «μα, τι θέλουν οι γυναίκες;» είπε η Τζούλη Αγοράκη στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved