Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο γόης του «Τατουάζ» μιλάει για την προσωπική του ζωή
Showbiz

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο γόης του «Τατουάζ» μιλάει για την προσωπική του ζωή

Ο Τόνι της σειράς «Το τατουάζ» ο κατά κόσμον Μιχάλης Λεβεντογιάννης μιλάει για την προσωπική του ζωή και εξομολογείται τι είναι για εκείνον ευτυχία.

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μου ζητούν αυτόγραφα ή το να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες. Όμως εκείνο που κατανοώ είναι πως ο κόσμος απολαμβάνει να αγαπά το ρόλο του εκάστοτε ηθοποιού – όχι τον ίδιο ως προσωπικότητα, γιατί δεν τον ξέρει. Είναι ωραία πάντως αυτά τα vibes!», δήλωσε στο περιοδικό Omikron. Όσο για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: «Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο. Προσπαθώ για το πρώτο. Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου».

Κλείνοντας εξήγησε τι είναι για εκείνον ευτυχία. «Ευτυχία είναι το να βγαίνεις έξω, να συναντάς τα άτομα που θες να συναντήσεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει όσο καλύτερα μπορείς. Αλλά δεν θα 'θελα ποτέ να είμαι συνέχεια "ευτυχισμένος". Θα ήταν βαρετό!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved