Το τρυφερό μήνυμα της τραγουδίστριας: «Δύο χρόνια πριν άκουσα το πιο γλυκό κλάμα του κόσμου»
Showbiz

Το τρυφερό μήνυμα της τραγουδίστριας: «Δύο χρόνια πριν άκουσα το πιο γλυκό κλάμα του κόσμου»

 Ο μονάκριβος γιος της γίνεται σήμερα δύο χρονών και η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον μπόμπιρά της να τον κρατά στην αγκαλιά μέσα στο μαιευτήριο.

Η Τζο Λαζοπούλου έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για το αντράκι της, όπως αποκαλεί τον γιο της, στο instagram: «Δύο χρόνια πριν, στις 11:35 ακριβώς συστηθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά...Άκουσα το πιο γλυκό κλάμα του κόσμου, σε πήρα στην αγκαλιά μου κι απο εκείνη τη μαγική στιγμή όλα άλλαξαν!!!
Κάθε μέρα που περνάει σε απολαμβάνω, σε βλέπω να μεγαλώνεις, να μαθαίνεις, να γίνεσαι ένα όμορφο, πανέξυπνο και τρυφερό αντράκι και δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα!!!❤️❤️❤️
Ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό που μου έφερε -κυριολεκτικά- στο δρόμο μου έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο όπως ο @arisalev που μου χάρισε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου!
Σ’ευχαριστώ που υπάρχεις, σου υπόσχομαι πως θα έρχεσαι πάντα πρώτος για μένα, θα συνεχίσω να είμαι όσο καλύτερη μανούλα μπορώ, θα σε αφήνω ελεύθερο να κάνεις τις επιλογές και τα λάθη σου και θα είμαι πάντα εκεί για σένα όταν με χρειαστείς!(κι όταν δε με χρειάζεσαι εκεί θα είμαι να ξέρεις!???)
Χρόνια πολλά και υπέροχα Μυρωνάκο μου!!!I love you to the moon and back and all over again!!!?❤️???2️⃣
#baby #myron #birthday #boy #happybirthday #iloveyou #always»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved